Đoganijevi na okupu! Luna i Marko prvi stigli na proslavu Nininog rođendana (FOTO)

13.04.2023

21:35

0

Đoganijeva se prisetila i svog punoletstva

Đoganijevi na okupu! Luna i Marko prvi stigli na proslavu Nininog rođendana (FOTO)
Luna i Marko Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani danas proslavlja svoj 18. rođendan, a za prijatelje i porodicu je organizovala rođendansko slavlje. Među prvim gostima su stigli njena sestra i zet, Luna Đogani i Marko MIljković sa ćerkicom Miom. 

Sa osmehom na licu su za okupljene medije pričali o novitetima u njhovom životu, a pevačia se prisetila i svog 18. rođendana. 

- Ja se sećam tog svog rođendan bilo je prelepo. Postaješ ozbiljan. Sećam se i da je sve bilo neorganizovano znam samo da sam imala prelepu haljinu naravno za to vreme sada to nije in. Davno je to bilo pre osam godina. Bila sam se napila ali nisam bila opuštena.

 

Đoganijeva se osvrnula i na novu trudnoću, te ne krije da se nije preterano radovala, s obzirom na to da je prethodnu bebu izgubila.

- Iskreno nisam se mnogo radovala, jer s obzirom na prethodnu trudnoću nisam nekako ni smela da se radujem, ja nisam ni verovala da sam trudna ali Marko je bio siguran. Sada kada je sve u redu sa bebom jako se radujemo i jedva čekamo. Ime bebe nećemo da otkrivamo ali zvaće se na slovo "L" . Slučajno je ispalo da su se poklopili inicijali, Mia kao Marko, a ova druga na L kao ja - kazala je Luna, piše Kurir.

Odmah nakon Lune i Marka, pristigli su i Anabela i Andrej Atijas sa ćerkom Blankicom, te su nasmejani ispozirali za fotoreportere. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike