„Prvo me je zaprosio, pa smo se posle poljubili!" Hit detalji s početka ljubavi Milice Milše i Žarka Jokanovića

12.04.2023

08:50

0

Upoznali su se u Budvi 1991. godine, a on zbog jednog gotovo da nije mogao ni da trepne

„Prvo me je zaprosio, pa smo se posle poljubili!" Hit detalji s početka ljubavi Milice Milše i Žarka Jokanovića
Milica Milša i Žarko Jokanović - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Milica Milša i Žarko Jokanović već dugi niz godina uživaju u ljubavi. Gostujući u „Amidži šouu", te tokom „provere" koliko se dobro u stvari poznaju, izneli su u javnost zanimljive detalje s početka njihove priče koja, čini se, vremenom postaje sve jača. 

Upitan šta je Milica nosila kada su se upoznali, Žarko nije znao baš tačno šta je bilo u pitanju, osim da je bilo u boji i - sada već davne 1991. godine u Budvi. Prema sopstvenom priznanju, nije mogao da prestane da gleda u njene prelepe oči. Ona se, pak, ni toga posebno ne seća, što je sve u studiju nasmejalo. 

- On tvrdi da on zna... Ja se njega, brate, ne sećam kad smo se upoznali (smeh) Tako da shodno tome, ne znam ni šta sam imala (na sebi) - istakla je u pomenutoj emisiji glumica, koja je nešto zatim otkrila kako prvi poljubac nije „pao" pre prosidbe. 

- Kako bih vam rekla, on je mene zaprosio, a još se nismo bili poljubili. Kad sam rekla „da", onda smo se verovatno tada prvi put poljubili! Poznavali smo se, nedelju dana pre toga sam rekla drugarici, našoj kumi Tanji Antić: „Reci svom drugu da ne dolazi u obzir..." Posle sam pristala i, eto, nisam pogrešila - slegla je zadovoljno ramenima Milša

Milica Milša, Printscreen ,,Amidži šou"
 

Jokanović je dodao kako se sve odbilo u njegovom stanu, gde su odmah počeli i da planiraju svoju svadbu. 

Poklone, pak, nikako ne pamti, jer ih je najpre mnogo.  

- Ja sam njoj, kao i ona meni, od samog početka poklanjao različite stvari. Sada se ne sećam šta smo jedno drugom po prvi put poklonili, jer ja nisam materijalista, to mi ništa ne znači i ne pamtim. Za mene je ona najveći pokon i drugi mi ne treba - oduševio je sve on, dok se Milica složila sa svime što je kazao. 

Flaširana voda

Tokom emisije, još jedan su detalj iz prošlosti drage volje podelili s publikom. 

- Bili smo u jednom indijkom restoranu i, pošto znam da ona stalno pije flaširanu vodu, a u nekim restoranima je još uvek nije bilo... Odlučio sam da kupim ceo paket i stavio sam ga ispod stola. Rekao sam konobaru da kada Milica potraži vodu, kaže da nemaju. Tako je i bilo. Onda ja kažem: „Ne brini, imam ja" i izvadio bih flašicu i dao joj - objasnio je Žarko. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike