"Nisam imala 200 dinara u džepu!" Milica Milša i Žarko Jokanović nedavno kupili penthaus, a nekad nisu imali ni za račune!

20.03.2023

12:48

1

Zajedno su se izborili za sve što danas imaju

"Nisam imala 200 dinara u džepu!" Milica Milša i Žarko Jokanović nedavno kupili penthaus, a nekad nisu imali ni za račune!
Milica Milša i Žarko Jokanović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Glumica Milica Milša godinama je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, a osim na ljubavnom polju, Žarko i Milica blisko sarađuju i kada je posao u pitanju.

Zajedno su prošli mnogo toga da bi došli do svega što danas imaju. Glumica je nedavno iskreno progovorila o finansijama i kriznim situacijama kroz koje su prošli, a bilo je trenutaka kada nisu imali ni račune da plate. Ipak, uvek su se držali zajedno i bili tim koji se izborio za bolje sutra.

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu, imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - priznala je Milica u “Magazinu In“.

Promo/Jelena Simonović
Milica Milša

Bračni par je nedavno kupio penthaus u Beogradu, a spekuliše se da su mnogo zaradili od serije "Igra sudbine", za koju je Žarko pisao scenario, a Milica tumačila glavnu ulogu Ade Kanački. Od glume se dobro živi ukoliko je projekat uspešan kao ova serija, a Milica i Žarko su navodno sav novac uložili u nekretninu.

Inače, Milica Milša i Žarko Jokanović oprobali su se u novom projektu "Zakopane tajne" u koji polažu veliki nade.

Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic
Milica Milša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike