Misteriozni muškarci srpske scene: Dugačak spisak poznatih dama koje kriju očeve svoje dece

05.10.2022

06:33

1

Ovaj trend praktikuju žene iz svih profesija, a svaka od njih ima svoj razlog zašto to rade

Misteriozni muškarci srpske scene: Dugačak spisak poznatih dama koje kriju očeve svoje dece
тате2 copy - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Pixabay/Profimedia

Dame sa naše javne scene su svesne da se priča i piše o njihovom privatnom životu, te da se neretko komentariše i ono što ne bi želele.

Detalji o porodičnom životu javnih ličnosti uvek su zanimljivi, pa tako i njihovi bračni ili vanbračni partneri. Međutim, mnoge dame sa javne scene kriju čak i to ko je otac njihovog deteta, a zašto je tako samo one znaju. Za to vreme, u javnosti se spekuliše da je razlog takve odluke možda jer je reč o oženjenim, moćnim ili muškarcima sa druge strane zakona.

Bojana Ristivojević

Voditeljka jutarnjeg programa na Prvoj televiziji iznenadila je sve vešću da je u drugom stanju, jer niko nije znao ni da ima partnera, a kamoli da sa njim želi da stvara porodicu. 

U septembru prošle godine se porodila i na svet odnela ćerku kojoj je dala ime Mitra. Međutim, ni tada se nije znalo ko je otac njenog deteta, a onda je voditeljka priznala da su njih dvoje raskinuli dok je još uvek bila trudna.

ATAImages/Antonio Ahel
Bojana Ristivojević

Kako je istakla, to je za nju bio najveći poraz u životu, jer joj je porodica i te kako bila važna. No, uz sav uložen trud i ljubav, kod njih dvoje stvari nisu išle kako treba.

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - rekla je Bojana jednom prilikom.

Marija Petronijević

Glumica poznata po ulozi doktorke u seriji "Selo gori, a baba se češlja" uspešno je skrivala da je u drugom stanju. Svakako, prednost joj je bila to što se odselila iz Beograda u mesto gde je odrasla - selu Visibaba kod Zlatibora. 

No, to nije jedino što je Marija krila. Njen partner i otac glumičinog deteta potpuna je nepoznanica za javnost, s obzirom na to da njegov lik nikada nije objavila na društvenim mrežama niti želela da govori o njemu.

Printscreen Facebook/Marija Petronijević
Marija Petronijević sa sinom

Na pitanje ko je čovek koji ju je osvojio, rekla je samo da je to "jedan običan muškarac" koji ima dovoljno sluha da čuje ono što ona govori, ali i pameti da se nosi sa ženom kao što je ona. 

Gordana Bjelica

Glumica poznata po ulozi sekretarice Bebe iz "Srećnih ljudi" ima ćerku Teodoru, koja je krenula njenim stopama. Mlada glumica nosi prezime svoje majke, a nikada se nije saznalo ko je njen otac.

Postojale su samo spekulacije o tome da je zapravo Teodorin otac pokojni Miroslav Lazanski, ali to nikada nije potvrđeno. Gordana je ispričala da je, posle razvoda, imala fatalnu vezu kada je neplanirano ostala trudna. Drugi brak nije želela, ali dete jeste.

- Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - izjavila je svojevremeno glumica.

Minja Miletić

Muž voditeljke misterija je za javnost, a za to, kako tvrdi, ima opravdan razlog. Ona je na svoj rođendan 2020. godine rodila ćerku, kojoj je dala ime Anika.

- Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane - izjavila je Minja u jednom intervjuu.

Bojana Ordinačev

Bojana se porodila u oktobru prošle godine i na svet donela dečaka. Ona je već deceniju u vezi sa svojim izabranikom, a iako je javna ličnost, nikada nije uslikana sa njim. 

ATAImages/Antonio Ahel
Bojana Ordinačev

U intervjuima je govorila o tome da je "dobro izabrala" oca svom detetu i partnera za sebe, što im se potvrdilo i tokom pandemije koronavirusa, kada je glumica, po sopstvenom priznaju, potvrdila da su njih dvoje sjajan tandem.

Ljiljana Jakšić

Glumica koju su svi voleli kao Salvetu, ostala je trudna u 52. godini i rodila ćerku Dariju. Srećno saznanje da će se ostvariti u ulozi majke pokvarila je činjenica da ju je otac njene ćerke ostavio kada je saznao da je trudna. 

Od tada on nikad nije ni pitao za ćerku, a glumica nikada nije otkrila njegov identitet. Jednom prilikom je upitana da li je ikad njen bivši partner pitao za ćerku, a njen odgovor je mnoge rastužio.

Printscreen/Praktična žena
Ljiljana Jakšić sa ćerkom Darijom

- Sujeta i samoživost, nažalost, kod većine ljudi preovladava, pa je tako bilo i u mom slučaju - izjavila je Ljiljana.

Milica Milša

Glumica iz "Igre sudbine" je veoma ponosna na svog sina Antonija Isakovića, koga je dobila šest godina pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga Žarka Jokanovića.

Milica je bila na četvrtoj godini studija kada se porodila i prvih šest godina, dok Žarko nije ušetao u njihov život, je svom sinu bila otac i majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Antonije smatra Žarka svojim ocem, a nije poznato da li zna ko mu je pravi otac. Glumica nikada javno nije otkrila njegov identitet, a skoro da ga uopšte nije pominjala. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike