Gabrijela je ovu pesmu Marine Tucaković dugo čuvala! Otkrila zašto je za nju vezana, a onda i šta joj je sa studijama: U obavezama do guše!

11.04.2023

23:40

0

Oko njenog naziva se još lomi, ali zna da je tekstopisac pre bila za drugu opciju

Gabrijela je ovu pesmu Marine Tucaković dugo čuvala! Otkrila zašto je za nju vezana, a onda i šta joj je sa studijama: U obavezama do guše!
Gabrijela Pejčev - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Gabrijela Pejčev trenutno je u obavezama do guše. Za nju će 2023, prema sopstvenom priznanju, biti „godina nove pesme i fakulteta", pošto je rešena da pored poslovnih obaveza pozavršava i privatne, te se domogne i diplome.

 

 

- Imala sam dosta privatnih obaveza, ali fakultet privodim kraju. Trenutno snimam i spot za novu pesmu, tako da nemam prostora sad mnogo da učim (smeh) Ali definitivno će ova godina biti godina novih pesama i fakulteta... Novu pesmu možete da očekujete za nekih mesec dana, mada neće biti velikih izenađenja. Osim što je naziv pesme izuzetno zanimljiv, tekst je radila Marina Tucaković. Mnogo mi je draga pesma, jer je moja prva numera bila sa Marinom i nekako sam emotivno vezana - objasnila je Gabrijela za „Grand onlajn", pa nastavila o tome koliko je numeru godinama ljubomorno čuvala, uzimajući u obzir to da ju je otpevala još tokom pandemije.

„Miš i mačka" ili „Slaba tačka"?

- Drago mi je jer kome god da sam pustila pesmu svakome se dopala. Mnogo je zanimljiv tekst, ali i naslov. Još uvek razmišljam da li pesma da se zove „Miš i mačka“ ili „Slaba tačka“. Marina je bila za drugu opciju, jer je ona tako procenila. Ne pronalazim se u pesmi sada, govori se u fazonu „hajde me već jednom pogodi u tu slabu tačku" - nasmejala je tokom razgovora pevačica.

Inače, ona je pre nego što je došla u Beograd četiri godine živela u Sofiji, a malo ko zna da je i apsolvent na državnom fakultetu, pored toga što je poznata na estradi.

 

 

- Jezik i književnost sam upisala, ali ja sam studirala u Sofiji i taj momenat, kada sam se preselila ovde, malo me je poremetio sa studiranjem. Kreneš da živiš u drugom gradu, malo i zaboraviš jezik. Ostalo mi je par ispita i trebaće mi malo više vremena da ih spremim, moj mozak ni ne radi... Imam veliku želju da sve to završim - zaključila je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike