Pričalo se da je odbila poziv za drugi deo „Južnog vetra"! Gabrijela Pejčev objasnila sve: Samo bi lud to uradio!

13.03.2021

06:31 >> 07:34

0

Pevačica je stavila tačku na gradske priče čim su dospele i do nje

Pričalo se da je odbila poziv za drugi deo „Južnog vetra"! Gabrijela Pejčev objasnila sve: Samo bi lud to uradio!
Copyright Gabrijela Pejčev ATAImages/M. M.

Gabrijela Pejčev u „Južnom vetru” otpevala je čuvenu „Luda po tebe” i ne sluteći koliko će joj dobrog doneti to kratko pojavljivanje na samom početku filma.

Pročitajte još:

– Kada sam otpevala pesmu „Luda po tebe” otvorila su mi se neka vrata koja su mi do tog trenutka zaista bila zatvorena. To mi je bila karta za nešto veće i ozbiljnije. Film mi je značio u tom smislu da me malo trgne. Nisam ni tu odradila sve kako treba, bukvalno sam bila na 20 odsto, baterija mi je bila prazna. Imala sam neke teške periode i, sam taj film, nekako, da sam ljudima pričala, možda ne bi prošlo tako zapaženo. Ja sam ćutala i prošlo je super – iskrena je bila ona u „DeToxic-u”, pa isto tako i nastavila o navodima da je odbila poziv za drugi deo, „Južni vetar – ubrzanje”.

– Negde sam pročitala da su me pitali, ali da sam ja odbila. Realno, ko god bi odbio „Južni vetar”, bio bi lud. Ali nisam, nisam u drugom delu i ne znam ko je, nisam informisana, ali je definitivno tu velika gužva, što se pevača tiče. Svi znaju da ko god se pojavi u filmu, ima baš onako veliki skok.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike