Luna i Marko se oglasili povodom navoda da su raskinuli: Imali smo problema

14.03.2023

20:41

0

Đoganijeva i Miljković su odgovarali na pitanja fanova

Luna i Marko se oglasili povodom navoda da su raskinuli: Imali smo problema
Copyright Printscreen YouTube/Sikter Tube

Danima unazad kruže priče da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli, a razlog za to su, prema navodima korisnika društvenih mreža, to što Miljković nije svojoj supruzi javno čestitao rođendan i što nije bio prisutan na društenim mrežama, ali i Instagram storijima koje je Luna objavljivala. 

Kako bi stali na put svim spekulacijama, ovaj par se oglasio i istakao da su imali problema, koji se tiču njihove ćerke, te da je zato bio manjak zajedničkih Instagram priča, ali da je među njima sve u najboljem redu. 

Printscreen YouTube/Sikter Tube
Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Luna je i dalje moja žena, neki bi voleli da jeste, neki da nije - rekao je Marko u obraćanju na svom Jutjub kanalu, a potom je Đoganijeva detaljnije objasnila. 

Printscreen YouTube/Sikter Tube
Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Imali smo opravdan izostanak. Mi ne prikazujemo na mrežama sve sitnice iz našeg odnosa naravno. Imali smo par problema što smo i naglašavali. Ono što jeste problem jeste što je Mia često bolesna i dosta izostaje iz vrtića. Mi smo se poslednjih dva, tri meseca fokusirali na njeno zdravlje. Nažalost, otkrili smo da ima treći uvćani krajnik, koji smo rešili da odstranimo, jer kažu da je lakše kada su mali - kazala je Luna u lajv uključenju na Sikter tubeu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike