Vaskezova konačno o vezi sa Depom: Nisam se iznenadila, ali se jesam razočarala! (FOTO)

11.06.2022

11:05

0

Advokatica je naglasila da joj napisi nikako nisu prijali, posle četiri i po godine koliko poznaje filmsku zvezdu i u njegovom je pravnom timu

Vaskezova konačno o vezi sa Depom: Nisam se iznenadila, ali se jesam razočarala! (FOTO)
profimedia-0696501614 - Copyright Profimedia

Za vreme suđenja Amber Herd i Džonija Depa u pojedinim stranim medijima su se pojavili napisi o izvesnoj tajnoj vezi zvezde „Pirata sa Kariba" i njegove advokatice Kamil Vaskez. Javnosti je posebno zapalo za oko to što je ona imala običaj da mu dodiruje rame, ruku, grli ga u sudnici i naočigled svih, a Dep je izgledao kao da posebno uživa u tim „njihovim momentima".

Kada su je jednom prilikom paparaco fotografi upitali o tome ispred sudnice - prebacila je kosu na drugu stranu i samo se osmehnula. Međutim sada, kada je još i donesena odluka u Depovu korist, u intervjuu za „People" je naglasila da joj ta šuškanja uopšte nisu prijala. Šta više - naglasila je kako ona Džonija poznaje već godinama, koliko je i u njegovom pravnom timu te da je prirodno da su se zbližili, ali ne na taj način.

Srećna u ljubavi

Vaskezova je, inače, u vezi s Edvardom Ovenom (38) koji živi u Britaniji, izvršnim direktorom koji sarađuje s kompanijom „WeWork". Nedavno su i viđeni zajedno na aerodromu u Virdžiniji. Zadužen je i za izvesne nekretnine za Evropu, Blicki istok i Aziju. Navodno, pišu dalje tamošnji mediji, diplomirani je istoričar, a stekao je 2006. godine i zvanje magistra filozofije u oblasti nekretnina.

- Srce mi se slamalo dok sam ga iz dana u dan posmatrala (Džonija) kako sedi i sluša najstrašnije optužbe. Meni je stalo do mojih klijenata i vremenom smo postali bliski. Kad govorim u množini, mislim na ceo tim, pa tako i Depa - počela je bila ona, pa dodala kako brani glumca već četiri i po godine i za to vreme su postali veliki prijatelji.

To što se pisalo da su zajedno smatra neetičkom optužbom i seksističkim potezom.

Kamil Vaskez i Džoni Dep Profimedia
 

- Ne mogu da kažem da sam se iznenadila, ali se jesam razočarala. Takva sam osoba. Volim da zagrlim nekoga. Šta hoćete da kažem? Ja se toga ne stidim. Taj čovek se borio za život tamo, kad god sam mogla da mu pružim utehu, to sam i učinila. Držala sam ga za ruku, davala mu do znanja da ćemo nastaviti da se borimo - nabrajala je ona.

- On je to zaslužio - zaključila je.

Kamil Vaskez grli Džonija Depa tokom suđenja s Amber Herd Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike