Ceca Ražnatović o teškim životnim situacijama: Umirala sam od straha, borila sam se otkad sam ostala udovica!

07.04.2023

22:29

0

Pevačica je otkrila i šta joj je pomoglo da nastavi dalje

Ceca Ražnatović o teškim životnim situacijama: Umirala sam od straha, borila sam se otkad sam ostala udovica!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović već neko vreme sa članovima svoje porodice snima dokumentarno - igrani program u kom gledaoci i njena publika mogu da je vide u drugom svetlu.

Pevačica je u najnovijoj epizodi otvorila dušu, te priznala da se nekada susretala sa situacijama kada je strahovala za život.

- Više puta sam umirala od straha kroz svoj život. Samim tim što sam žensko, što se borim kroz život sama otkako sam ostala udovica. Apsolutno nikada ničiju pomoć nisam imala, kao zaštitu. Plašim se i dan danas šumova u mraku, plašim se imaginarnih situacija, svega onoga što nije oku vidljivo i opipljivo. Nemoći - kaže Ceca i nastavlja:

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Kroz život sam imala mnogo ružnih situacija koje su me životno ugrožavale i jako sam se plašila, bila sam istraumirana i dugo mi je trebalo da se oslobodim stresova i trauma.

Ističe da ju je ljubav prema deci motivisala da sve teške momente prebrodi.

- Ljubav prema mojoj deci mene motiviše da sve teške trenutke preživim, znala sam da sam im potrebna da budem živa, zdrava, mentalno stabilna kako bih mogla da ih izvedem na pravi put - rekla je Ceca.

Ljubav je za Cecu, kako ona kaže, životni pokretač. A to se može videti i po emocijama koje kroz svoje pesme pokazuje.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Postoji i ljubav prema prijateljima gde se nesebično dajem, ali tražim reciprocitet. Postoji i ljubav prema mojoj publici, tu se ne štedim. Žrtvovala sam i svoju mladost i sve podredila karijeri da bih postala ovo što sam danas. Ljubav prema emotivnom partneru, toga se nikada nisam bojala. Uvek sam išla srcem i sebe smatram emotivnom osobom. Mislim da kroz muziku to najbolje pokazujem - kaže Ceca u "Ceca show".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike