Ceca na žurku kod sestričine došla u raskošnoj haljini! Stigli i Bogdana, Veljko, mali Željko, a gde su Anastasija i Gudelj? (VIDEO)

09.04.2023

21:10

0

Iako je njena sestra glavni organizator svakog slavlja, pevačica je svakako bila tu, da pomogne

Ceca na žurku kod sestričine došla u raskošnoj haljini! Stigli i Bogdana, Veljko, mali Željko, a gde su Anastasija i Gudelj? (VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright 24sedam/M. M.

Ceca Ražnatović ubrzo za slavljenicom Helenom Ocokoljić pojavila se na proslavi punoletstva, pa u raskošnoj haljini ispozirala za okupljene novinare, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Poznate porodice 18. rođendan organizovale su u jednom poznatom, prestoničkom restoranu, a pevačica kad god da je pitala sestričinu da li ima nekih posebnih želja - ona bi joj odgovorila sa: „Ti, tetka, odluči".

Pojedini prijatelji na svom su Instagramu otkrili kako je sve na kraju i „skockano", što vas čeka u galeriji koja sledi. Ceca, po dolasku, nije krila svoje uzbuđenje, iako je delom učestvovala u osmišljavanju slavlja.

- Nisam se dugo spremala, profesionalac sam u spremanju - kazala je na početku razgovora pevačica, čiji su se sin Veljko, trudna snaja Bogdana i unuk Željko zatim pojavili na veselju, otprilike kad i koleginica Aleksandra Maldenović.

Ćerka Anastasija i njen dečko Nemanja Gudelj ovom slavlju, međutim, neće prisustvovati.

- Anastasija večeras nažalost neće biti sa nama. Čeka papire, to je razlog što je već dugo nema, jer ne može da izađe iz zemlje. I ja bih se opet vratila u Španiju. Super se slažem sa Nemanjinim roditeljima - objasnila je pevačica.

Čitav dan, svakako, prošao je svima u veselju i željnom išekivanju pažljivo isplaniranog slavlja.

- Naravno, samo se osvrnete i setite se kad je bila beba, kako je rasla, bila nevaljala (smeh) Ali, ceo dan smo pod pozitivnim uzbuđenjem i nadam se da ćemo imati super žurku - istakla je, između ostalog, pa dodala kako je i sama učestvovala u planiranju izvesnog dela gala večeri.

Kako je još tekao razgovor sa Cecom, tokom kog se ona dotakla i dugogodišnjeg prijatelja Aleksandra Radulovića Fute, te njegovog angažmana oko filma o životu Džeja Ramadanovskog, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike