Ugradila silikone za broj veće od prethodnih! Indi izašla iz bolnice: Nešto što je trunulo u mom organizmu je otišlo zauvek

16.02.2023

17:27

1

Pevačica kaže da ima bolove, ali da je operacija prošla u najboljem redu

Ugradila silikone za broj veće od prethodnih! Indi izašla iz bolnice: Nešto što je trunulo u mom organizmu je otišlo zauvek
Indira Indi Aradinović - Copyright Printscreen Instagram/ indy_ara_indira

Pevačica Indira Aradinović Indi imala je hitnu intervenciju pošto joj je pukao silikon u grudima. Tokom dana se oglasila iz bolnice, ističući da je sve prošlo u najboljem redu, a sad je otkrila i da je ugradila implante za broj veće od prethodnih. 

- Oporavljam se kod kuće sada. Odlično je prošla operacija. Za 6 meseci ću imati pravi izgled. Stavila sam za broj veće po doktorkinom mišljenju. Jako sam srećna što je nešto što je trunulo u mom organizmu otišlo zauvek. Puknuti silikoni - kazala je Indi za Kurir. 

Iako je danima bila u agoniji, operacija je prošla bez ikakvih komplikacija, a pevačica kaže da ima bolove. 

 

 

Podsetimo, na Dan zaljubljenih je pevačica saznala tačno vreme operacije i tom prilikom otkrila i razlog zbog kog mora na intervenciju. 

- Grudi su u pitanju. Već neko vreme su u stanju pucanja, odnosno pukla su oba. Ima desetak godina da sam ih uradila, to po zdravlje nije dobro da stoji u organizmu. Moj hirurg mi je dala termin, zanimljivo, 14.februara za Dan zaljubljenih, da to završimo, tako da se nadam da će sve proći kako treba - ispričala je ona, te objasnila da zahvat nije jednostavan jer traje i nekoliko sati.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike