„Jure ga zbog para, ali pametan je on!" Ovako u kraju gledaju na Sofronca: Znaju i kakve mu se devojke dopadaju!

08.04.2023

20:45

0

Mlađe komšije Aleksandru Sofronijeviću i te kako zavide što popularnosti

„Jure ga zbog para, ali pametan je on!" Ovako u kraju gledaju na Sofronca: Znaju i kakve mu se devojke dopadaju!
Aleksandar Sofronijević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Sofronijević jedan je od omiljenih muzičara s domaće estrade i, iako je zauzet, još uvek je i izuzetno poželjan kod žena. Takođe, njegov komšiluk za njega ima samo reči hvale, ali dok mu mlađi zavide na popularnosti, zaradi, stariji smatraju da bi na privatnom planu još mogao da se aktivira.

- Njegovo vaspitanje je prvo na šta pomislimo kada čujemo njegovo ime. Zaslužio je to što je postao toliko tražen i što zarađuje dobro. Viđam ga kako stalno juri i žuri, ali ne može i jare i pare - rekla je za jedne medije izvesna gospođa iz kraja u kom harmonikaš živi, dok je mladić iz obližnjeg kafića ispričao:

- Acu vole iz raznih razloga, dosta njih sada ga juri jer su svesni da ima novca, pa su se sada sponzoruše nalepile na njega, ali on je pametan momak. Dolazi u kafić kada ima vremena, ali ga ne zanimaju ove što su preterale sa silikonima, više voli devojke prirodnijeg izgleda. Dosta radi, često ovde ima poslovne sastanke... - nabrajao je on, ali nije se tu i zaustavljao.

- Nije uobražen i to je vrednost koju je zadržao, da je ostao normalan i prizeman bez obzira na sve što je postigao - naglasio je.

Aleksandar Sofronijević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pojedine komšije priznaju i da su ga ispitivali o stvarima koje su ispunjavale novinske stupce, jer nisu odoleli. Ipak, Sofronijević je ostao uzdržan.

- Pitali smo ga nedavno kada je bila ova priča oko Snežane Đurišić i novca, da li je tražila kandidatu, ali on uvek kroz osmeh odgovori: „Ne znam, stvarno". Tako je i sada imao spreman odgovor. Našalimo se da mu je vreme da se ženi i da ne može život da mu se svodi na posao, ali svestan je i on da treba da iskoristi svojih pet minuta dok može - objasnila je jedna komšinica za domaće medije.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike