Aca Sofronijević pod stresom u Dubaiju: Odmah sam zvao obezbeđenje, u životu se nisam tako preznojio!

04.04.2023

11:33

0

Harmonikaš nije znao šta ga je snašlo

Aca Sofronijević pod stresom u Dubaiju: Odmah sam zvao obezbeđenje, u životu se nisam tako preznojio!
Aleksandar Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Aca Sofronijević, popularni harmonikaš, podelio je sa svojim pratiocima na svom nalogu na Instagramu kakav peh mu se dogodio na aerodromu u Dubaiju.

On je, naime, shvatio na presedanju, kada je sleteo u Dubai, da mu je pasoš ostao u avionu.

- Ja sam uspeo da zaboravim pasoš u avionu, na presedanju. Tako kada često idete na put stalno se nešto može desiti, nepredviđeno. Kad je glava ovako puna svih informacija i svega, ja sam uspeo da zaboravim pasoš u avionu na presedanju, kada smo sleteli u Dubai i kada smo trebali da letimo za Adelejd - započeo je Aca Sofronijević, pa nastavio:

ATA Images/Antonio Ahel
Aca Sofronijević

- Imali smo pauzu nekih 3,5 ili 4 sata, ja sam shvatio da je meni pasoš ostao u avionu posle nekih pola sata. Zvao sam aerodromsko obezbeđenje, oni su rekli da nije moguće da se to vrati i da moram da sačekam sledeći let, pa šta da radim, ali ako stignete i ako brzo trčite i možete da dođete na kraj aerodroma u Dubaiju koji je ogroman... 

Međutim, Aleksandar se nije predavao, već je, kada su mu javili da mu je pasoš pronađen, on je "dao gas" kako bi otišao po njega i na vreme stigao na sledeći let.

ATAImages / Milan Maričić
Aca Sofronijević

- Ja sam krenuo ozbiljnim gasom da trčim do te pozicije gde su oni našli moj pasoš. Ne znam u životu da li sam se više preznojio i trčao da stignem na let, da sve bude okej jer su mi tamo ostali i pasoš i dokumenta i neki novac i te neke moje kartice koje sam ja poneo da imam za ne daj Bože u Australiji. Oni su sve to našli, hvala im puno, ljubazno osoblje, i tačno sam stigao na avion 15 minuta pred ček-in pred ulazak u avion da letimo za Adelejd - zaključio je Aca.

Aca Sofronijević, inače, kako je saznao 24sedam, ima novu devojku, ali ne želi još uvek da je eksponira u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike