Više joj je muka od nagađanja! Emili otkrila što se ljubila sa Stajlsom: U jeku skandala molila njegovu bivšu za oproštaj? (VIDEO)

07.04.2023

14:50

0

Par je viđen kako razmenjuje nežnosti blizu „Arijake arene" u Tokiju

Više joj je muka od nagađanja! Emili otkrila što se ljubila sa Stajlsom: U jeku skandala molila njegovu bivšu za oproštaj? (VIDEO)
Emili Ratajkovski - Copyright Profimedia

Iako su mnogi oni koji tvrde da su Emili Ratajkovski i Hari Stajls „sigurno već neko vreme zajedno", manekenka strogo odbija da na to kaže „da". Otkako je rešila da se razvede od Sebastijana Bera Meklarda imala je nekoliko „izleta", od kojih su se vreli poljupci s pevačem „posebno primili".

Međutim, ona tvrdi da je veze i dalje ne interesuju, a to je i ponovila pod pritiskom nagađanja „o novoj ljubavi sa Stajlsom".

- Mnogo je netačnih i ludih stvari do sada ispričano. Ali, ja definitivno još uvek ne tražim nikakvu vezu. Neke stvari se jednostavno dese - izjavila je za „Los Angeles Times" akonto priče s Harijem, s kojim se po svemu sudeći „tek eto" ljubila blizu „Arijake arene" gde je on nastupao u okviru svoje turneje.

Emili Ratajkovski, Profimedia
 

Insajder je zatim dodao kako je pevač veoma srećan što mu se ovo dogodilo, ali da svakako nema ništa od romanse.

- Ona (Emili) se samo trudi da uživa na ovom polju posle razvoda - kaže on, prenosi „Page Six", dok je drugi izvor dodao da je molila Oliviju Vajld za oproštaj, glumicu i Harijevu bivšu, kada je njihov snimak ugledao svetlost dana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike