Radio je u pekari, na „X Factor" ga je odvela mama, a „One Direction" mu se slučajno desio: Kako je „nastao" Hari Stajls

01.02.2021

17:58

0

Mladi pevač za relativno kratko vreme nanizao je silne uspehe i smatra se daleko poželjnijim od Džastina Timberlejka, Robija Vilijamsa, pa i Breda Pita!

Radio je u pekari, na „X Factor" ga je odvela mama, a „One Direction" mu se slučajno desio: Kako je „nastao" Hari Stajls
Copyright Hari Stajls Profimedia

Hari Stajls rođen je prvog februara 1994. godine i danas proslavlja 27. rođendan. Odrastao je u Holms Čapelu sa majkom En Tvist i očuhom Robinom, polubratom i sestrom, a pored škole radio je u jednoj pekari. Prema pisanju stranih medija, još od malih nogu pokazivao je svoj talenat, a uzor mu je bio ni manje, ni više nego – Elvis Prisli i, naravno, britanski „Bitlsi“.

 

Pročitajte još:

 

„Na svet” je krenuo 2010. kada ga je majka prijavila za „Iks faktor”, tokom gog je prema nahođenju članova žirija „ubačen” u grupu, ubrzo poznatom po nazivu „One Direction”. Međutim, u muzičkom takmičenju te godine nisu odneli pobedu, ali svakako jesu postali jedan od najvećih boj bendova.

Šest godina kasnije, kada grupa više nije bila aktivna, Hari je osnovao svoju muzičku kuću i nastavio da niže uspehe u tom domenu. Devojke, ali i žene, već su uveliko ludele za njim, a posebno Tejlor Svift, s kojom je bio u vezi od jeseni 2012. do januara 2013. godine. Njeno, međutim, nije jedino poznato ime koje se našlo na „romantičnoj listi” jednog on najbogatijih mladih muzičara Velike Britanije. Naime, na njegov šarm navodno su pale i Kendal Džener, Sara Sampajo, Kamila Ro, Nejdin Leopold, kao i Kerolajn Flek.

Flekovoj je Stajls, inače, odao počast na 40. dodeli muzičkih nagrada „Brit Awards”, noseći crnu vrpcu tokom emotivnog nastupa, za ljubav za koju Britanija nikako nije bila spremna. Kada su tek počli da se zabavljaju, Hari je imao 17 godina, a ona 31. Voditeljka je devet godina kasnije pronađena mrtva u svom stanu. Sumnja se da je podigla ruku na sebe posle tadašnje turbulentne ljubavi.

Hari Stajls Profimedia

Hari-detalji

Tokom već raskošne karijere kako muzičara, tako i glumca, Hari je svako malo ostavljao u javnosti po kakvu informaciju iz svog privatnog života, zbog koje je i postao miljenik mnogih. Na primer, otvoreno je priznao da voli romantične komedije, pa izlistao „Love Actually”, „Titanic” i „The Notebook”, kao omiljene filmove. To nikako nije prošlo nopaženo i malo ko je uopšte ostao imun na njegovu nežniju stranu.

Odeća mu, kaže, služi da se zabavlja, a zahvaljujući specifičnom stilu postao je prvi muškarac na naslovnici „Voga”. Ovime je prekinuta tradicija duga 127 godina – Hari je ispozirao u haljini i to je bilo to! Inače, još 2012. jedan časopis dodelio mu je 18. mesto na listi najsek*epilnijih muškaraca, a i na tom mestu vaćio je za daleko poćeljnijeg od Džastina Timberlejka, Robija Vilijamsa, pa i Breda Pita. Inače, Hari gotovo ikada u javnosti ne skida majicu, jer ima četiri bradavice.

Osim toga, pevač i te kako strahuje od zmija (ofidiofobija) i govori u snu (somnilokvija).

Hari Stajls Profimedia

Stajls je jednom prilikom otvoreno rekao da ne bi bio s devojkom koja psuje, puši cigarete i koja ne ostvari lep kontakt sa članovima njegove porodice. Od poznatih imena, posebno je naklonjen Adel i priznao je da bi rado bio s njom u vezi, „jar mu zbog nje klecaju kolena”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike