"Nisam ih lagala!" Marija Veljković otkrila kako se Rastko uklopio sa njenom decom iz prvog braka: Prihvatanje nije teklo glatko!

07.04.2023

10:16

0

Odnos sa mališanima gradi na iskrenosti

"Nisam ih lagala!" Marija Veljković otkrila kako se Rastko uklopio sa njenom decom iz prvog braka: Prihvatanje nije teklo glatko!
Marija Veljković i Rastko Janković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka kviza "Slagalica", Marija Veljković svojim ljubavnim zavrzlamama poslednjih meseci izaziva veliku pažnju javnosti.

Nakon razvoda od arhitekte Milana Milovanovića, sa kojim ima troje dece, Veljkovićeva je uplovila u vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, koji se trudi da sa njenim naslednicima iz prvog braka izgradi što bolji odnos.

Marija je sada progovorila o Rastkovom odnosu sa njenom decom, pa priznala da imaju lep, drugarski odnos, onakav kakav je želela da bude, a čini joj se kao da ga znaju oduvek.

24sedam/Mladen Mijatović
Marija Veljković

Ipak, na početku nije sve išlo glatko u odnosu sa decom, jer im je bilo čudno kada im je predstavila Rastka kao novog partnera. Postavljali su joj razna pitanja, a Marija ističe da je na sve odgovorila iskreno, pa dodala da nikada ne laže svoju decu, jer vaspitanje svojih naslednika bazira isključivo na iskrenosti.

Veljkovićeva otkriva da u periodu razvoda nije razmišljala o novim ljubavima, međutim, kada je upoznala Rastka i zaljubila se, od tog trenutka je bila sigurna da će sve biti u redu. Sa svojom decom je razgovarala i uložila mnogo truda kako bi danas bili srećna porodica.

Marija je otkrila i čime ju je Rastko osvojio.

- Energije su nam se u potpunosti poklopile. Rastko me je osvojio iskrenošću, šarmom, a pre svega kućnim vaspitanjem. On je jedna od najiskrenijih osoba koje poznajem - priča voditeljka, ali dodaje da nije sigurna da li bi se ponovo udala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Veljković i Rastko Janković

Najveći kritičari su joj partner i ćerka, na čemu im je veoma zahvalna, jer smatra da su ljudi koji govore istinu danas retki.

Za kraj je otkrila kako uspeva da izbalansira između posla, ljubavi i roditeljstva, a da u svemu ostane podjednako uspešna.

- Ne postoji univerzalni recept za to. Maksimalno se trudim da sve postignem, pa često idem i preko svojih granica. Bivši suprug i ja delimo obaveze oko dece. Oboje se trudimo da ne ostanu uskraćeni za sve što im je potrebno za normalno i srećno odrastanje - zaključila je Marija, prenosi Informer.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Veljković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike