"Moj prvi Božić sa Rastkom!" Marija Veljković provodi praznike sa novim izabranikom, a sama je zadužena za gozbu!

07.01.2023

15:12

0

Voditeljka dobija ljubav sa svih strana

"Moj prvi Božić sa Rastkom!" Marija Veljković provodi praznike sa novim izabranikom, a sama je zadužena za gozbu!
Marija Veljković i Rastko Janković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka "Slagalice", Marija Veljković, u godini za nama pronašla je novu ljubav, a neretko se nalazila u medijskoj žiži, jer su je povezivali sa raznim poznatim muškarcima.

Sada je proslavila Božić sa novim partnerom, glumcem Rastkom Jankovićem, a u novogodišnjem intervjuu, otkrila nam je da će se na njenoj trpezi kao novogodišnji specijalitet, naći - sarme.

Voditeljka i glumac započeli su vezu sredinom prošle godine i svakim danom se sve više vole, a sada priznaje da je presrećna što veliki hrišćanski praznik provodi u društvu svoje dece i voljenog partnera.

24sedam/Mladen Mijatović
Marija Veljković

- Ovo će mi biti prvi Božić sa Rastkom i baš se radujem! Nismo ništa posebno organizovali, imaćemo tradicionalan ručak u krugu porodice. Nama Srbima je važno šta se nalazi na trpezi, ali to nije poenta Božića i tu grešimo. Nije bitno šta je na stolu, već da porodice budu na okupu - smatra Veljkovićeva.

Voditeljka RTS-a prinzaje da je za prazničnu trpezu ovog puta zadužena sama.

- Kad Božić proslavljamo kod moje majke, ona sprema trpezu jer je kraljica kuhinje. Pošto ovaj praznik provodimo u mom stanu, ja sam glavna kuvarica! Zavijaću sarme, napraviti mimoza salatu... Ma biće hrane, ali važnije je da bude ljubavi i sloge - priča Marija.

Printscreen Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal
Marija Veljković

Marija je, kao i prethodnih godina, spremila poklone za decu koju je dobila u braku s arhitektom Milanom Milovanovićem, sina Đurađa i ćerke Rosu i Nevu.

- Sa poklonima krećemo još od Svetog Nikole, pa preko Nove godine i Božića, do Srpske Nove godine. Dobiju ih toliko da ne znaju šta će s njima! Najvažnije mi je da se smeju i raduju. Moje najstarije dete, sin Đurađ unosi badnjak u kuću i biće položajnik - ispričala je Marija Veljković, prenosi Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike