Marija Veljković priznala kako se njen dečko snalazi u kuhinji i ko joj je najveći kritičar: Povredi me to, ali su iskreni

06.04.2023

09:36

0

Voditeljka je nedavno prebrodila i svoj veliki strah

Marija Veljković priznala kako se njen dečko snalazi u kuhinji i ko joj je najveći kritičar: Povredi me to, ali su iskreni
Marija Veljković i Rastko Janković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Veljković uživa u ljubavi i životu, a u javnosti je veoma aktuelna zbog svoje romanse sa glumcem Rastkom Jankovićem

Kako je sada otkrila, upravo on i njena ćerka su joj najveći kritičari.

- Moji najiskreniji kritičari su moja ćerka Rosa i Rastko. Njima nije žao da mi kažu sve najiskrenije, koliko god da vas uvredili. Ali kad daju neki pozitivan komentar, onda znate da je to tako. Povredi me, ali znam da su iskreni - rekla je voditeljka.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Veljković i Rastko Janković

Marija Veljković se osvrnula i na kućne poslove, te otkrila kako se Rastko i ona dele u zaduženjima, ali i da ljubomora ne predstavlja problem u njihovoj vezi.

- Rastko je u kuhinji predivan. Ne delimo poslove na muške i ženske, zajedno sve radimo, deca nam pomažu. Grupno je lakše. Ljubomora ne treba da postoji na javnoj sceni. Ne treba da se poredimo na primer sa koleginicama, svaka ima nešto svoje, fizički, mentalno, temperamentom, a tek muškarci i žene. A u partnerskim odnosima, što biste bili sa nekim ko vam nije podrška i vetar u leđa. To je suština - kaže voditeljka.

Nedavno je na svom nalogu na Instagramu podelila video u kom je pokazala da drži zmiju oko struka, te da je tako pobedila strah od ove životinje.

Instagram printscreen/mare.veljkovic
Marija Veljković i Rastko Janković

- Ja imam fobiju od zmija, ne smem da je vidim, a kamoli da je pipnem, ali čovek koji je učestvovao u tome je trener. Imala sam da biram između kobile i zmije, ali kobila, za koju se on kune da je najmirnija na svetu, ja sam ušla na scenu na toj kobili, ona je bila toliko nemirna - priča Marija i nastavlja:

- Osećala sam kako životinja treperi od neke energije i tu sam već bila pod tremom. Kako smo snimali tu scenu, svi su ustuknuli. Shvatila sam da moram da prevaziđem strah. Lakše mi je bilo da zmiju stavim oko struka, jer je onda nisam gledala. Sve za dobru emisiju.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike