Prvo oglašavanje Marka Miljkovića nakon spekulacija o razvodu od Lune Đogani

10.03.2023

18:20

1

On je stao na put govorkanjima

Prvo oglašavanje Marka Miljkovića nakon spekulacija o razvodu od Lune Đogani
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Influenserka i rijaliti zvezda Luna Đogani 8. marta proslavila je 27. rođendan, a veliku pažnju medija privukla je činjenica da njen suprug Marko Miljković nije prisustvovao žurki, te da joj nije ni čestitao javno, kao što je to činio predhodnih godina.

Intrigantni par se tim povodom do sada nije oglašavao, ali je Marko rešio da stane na put spekulacijama, pa je konačno progovorio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

- Bio sam jako bolestan. Uostalom, vidite da ulazim u zgradu, nisam se odselio, a to znači da je sve u najboljem redu - rekao je Miljković za Kurir, a na pitanje zašto supruzi nije javno čestitao rođendan kao što je to uvek radio, našalio se:

- Da novinarima malo zagolicam maštu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Marko Miljković

Njihove komšije na Bežanijskoj kosi su kratko prokomentarisale bračni par, te dodatno raspršile sumnje da sa brakom rijaliti para nije sve kako treba.

- Luna i Marko često svraćaju, ali u poslednje vreme uglavnom odvojeno. Miljković je dolazio pre dva, tri dana sa detetom, a odmah sledeći je bila Luna isto sa detetom - rekla je radnica.

Podsetimo, Luna i Marko oduvek su važili za skladan par na estradi, te su javno isticali svoju ljubav, ali njihovi potezi poslednjih dana upućivali su na to da prolaze kroz bračnu krizu, a sve je počelo od influenserkinog rođendana sa kog je Marko izostao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike