Još se priča o kostimu Hajdi i njenog muža, a znate li ko se ovde u Noći veštica fotkao s njima? „Ovo mi je bio veliki san!" (FOTO)

07.04.2023

07:45

0

I mnoge druge praznike slavi s poznatim parom, a ima i neobičan nadimak za njih

Još se priča o kostimu Hajdi i njenog muža, a znate li ko se ovde u Noći veštica fotkao s njima? „Ovo mi je bio veliki san!" (FOTO)
Bil Kaulic, Hajdi Klum, Tom Kaulic - Copyright Profimedia

Pored toga što je jedno od najvećih imena iz sveta mode, Hajdi Klum poznata je i kao „kraljica kostima za Noć veštica". Iz godine u godinu bila je zombi, mumija, vanzemaljac, Fiona iz „Šreka", Majkl Džekson iz spota za pesmu „Thriller"... Pa je prošli put još jednom prevazišla samu sebe kao crv za pecanje, rame uz rame sa suprugom Tomom Kaulicom.

U jednom trenutku prošlogodišnje proslave, par se fotografisao s gostom koji se bio maskirao u sirenu, ali pošto su ga zasenili - mnogima je u čitavom ludilu promaklo da je u pitanju u stvari bio Tomov brat blizanac, Bil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Kaulitz (@billkaulitz)

 

- Kakav provod! Hvala za šminku, frizuru, kostim, ostvario sam ozbiljnu fantaziju. I, naravno, hvala Hajdi, što je organizovala čitavu zabavu - poručio je bio na svom Instagramu on, pokazujući svaki centimetar svoje „slutty Ariel" tranformacije.

Bil Kaulic proslavio se kao frontmen „Tokio Hotela". Bend je zajedno s bratom Tomom (gitaristom), te prijateljima Gustavom Šeferom (bubnjarom) i Georgom Listingom (basistom) osnovao 2001. godine u Magdeburgu. Vremenom, zainteresovao se i za modu, a 2019. pridružio se Hajdi kao domaćin „Queen of Drags-a".

Rođen je 10 minuta za Tomom 1. septembra 1989, u Lajpcigu. Dvojac se preselio u Los Anđeles 2010. posle incidenta s progoniteljima i pljačke. Najčešće puni novinske stupce i kao aktivista, te zato što je njegova seksualna orijentacija i dalje za mnoge velika misterija. Godine 2021, prema podacima iz njegove biografije dostupne i onlajn, na trenutak je sve ostavio bez reči prizanjem da je bio u vezi s najboljim drugom i njegovom devojkom, prenosili su tamošnji mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Kaulitz (@billkaulitz)

 

Osim u muzičkom i modnom svetu, ostvario se i kao autor. Napisao je knjigu „Career Suicide".

Sa Hajdi Klum je u odličnim odnosima i često je u njenom i društvu svog brata, posebno tokom praznika. U svojim objavama na Instagramu, tepa im nazivajući ih „miševima".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Kaulitz (@billkaulitz)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike