Svi su jedva čekali da vide kostim Hajdi Klum, i nije razočarala: Maskirala i muža za Noć veštica, visilo mu oko! (FOTO)

01.11.2022

09:00

0

Dokazala je zašto je kraljica kostima

Svi su jedva čekali da vide kostim Hajdi Klum, i nije razočarala: Maskirala i muža za Noć veštica, visilo mu oko! (FOTO)
Hajdi Klum - Copyright Profimedia

Hajdi Klum i ove godine temeljno se pripremala za Noć veštica, a ceo svet je jedva čekao da vidi šta je smislila. I, naravno, nije razočarala ljubitelje maske i ovog praznika, jer je dokazala da je neprikosnovena u prerušavanju.

Ona je u nekoliko snimaka najpre pokazala kako teku pripreme, a sada joj se u zabavi pridružio i  suprug Tom Kaulic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Kraljica Noći veštica dala je sve od sebe da fascinira javnost, te je ove godine njena transformacija takođe po mišljenju mnogih ušla u sam vrh najboljih kostima. Tom je tako bio pecaroš sa krvavim okom i udicom zakačenom na lice, a Hajdi je bila - crv.

 

Par je uživao u maskiranju koje nije bilo lako, a prikazali su sve korake u kojima su im pomogli šminkeri.

Dok su ljudi širom sveta još nagađali šta bi moglo da nastane od njene maske, Hajdi je zagolicala maštu rekavši da smatra da će joj biti mnogo klaustofobično.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Poznato je da se manekenka izazito raduje ovom prazniku, pa najviše voli da tokom žurke istražuje ko je ko od njenih prijatelja ispod maske. 

Klumova je sada posle dve godine pauze zbog korone ponovo zasijala za Helovin, a njeni fantastični kostimi pamte se i kada je bila zombi, leptir, Fiona iz Šreka, starica, vatromet...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike