Luda žurka za Noć veštica! Ovako se u Holivudu poznati maskiraju za sve pare: Crtani, krvavi junaci, pa čak i biljke! (ANKETA)

01.11.2022

10:49

0

Hajdi Klum je ipak zadržala „titulu" kraljice ovog praznika, ali i drugi su se i te kako pokazali

Luda žurka za Noć veštica! Ovako se u Holivudu poznati maskiraju za sve pare: Crtani, krvavi junaci, pa čak i biljke! (ANKETA)
Hajdi Klum i Tom Kaulic - Copyright Profimedia

Poznate ličnosti koje žive „preko bare" dugo su se pripremale za Noć veštica 2022. godine, a kada su maskirani konačno izašli iz svojih skupocenih vila - nastao je opšti šou.

Manekenka Hajdi Klum, poznata i kao „kraljica ovog praznika" u kom tamo mnogi uživaju, ove je godine rešila da bude ogroman crv, dok ju je njen suprug, muzičar Tom Kaulic, pratio u stopu kao pecaroš koji je „umalo ostao bez oka zbog udice".

I druge zvezde su dale svoj maksimum i šokirale svoje fanove. Tajga je raspametio kao Majkl Džekson iz „Trilera", malo ko je računao da se ispod maske Džokera krije reper Didi, a oko Megan Foks i njenog izabranika se podigla ogromna prašina pošto je Mašin Gan Keli „u koži" Tomija Lija „povukao kroz novčanicu kokain s Pamelinih grudi".

Među brojnim i neverovatnim maskama svakako se našla i Kendal Džener koja je, između ostalog, bila i krastavac - za koji se veruje da još uvek ne zna kako da ga iseče. Maska je svakako sadržala i nož, a mlada lepotica je pokazala da joj šuškanja kako „nema pojma u kuhinji" u suštini nimalo ne smetaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

- Večeras delim voće i povrće - poručila je na svom Instagramu, verovatno misleći na običaj - „Trik ili poslastica".

 

 

Njene sestre Kim i Kortni Kardašijan, ali i njen izabranik Travis Barker, te nekolicina njihovih prijatelja čekaju vas u galeriji koja sledi.

Malo je onih koji nisu zinuli pošto su shvatili da je Mardž Simpson u stvari Lizo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

Pošto ih sve pažljivo pogledate - u anketi glasajte čija vam se maska najviše dopada!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike