Hit peh Marije Egelje: Muž joj ima brata blizanca, a ona ih pomešala - usred svadbe! (FOTO)

02.07.2022

07:25

2

Miška poznaje i duže od Aleksandra i ovako nešto joj se nikad do sad nije desilo

Hit peh Marije Egelje: Muž joj ima brata blizanca, a ona ih pomešala - usred svadbe! (FOTO)
lukas_autobiografija_22062021_0166 - Copyright ATAImages/ A.A.

Poznata „vremenka" Marija Egelja nedavno je „stala na ludi kamen" i izgovorila sudbonosno „da" nekadašnjem fudbaleru, a danas biznismenu, Aleksandru Dabiću. On, inače, ima brata blizanca kog voditeljka poznaje i duže nego svog novopečenog supruga.

Mladenci, Instagram screenshot / marija.egelja
 

Nikada joj se, kaže, nije dogodilo da ih pomeša i što se nje tiče - razlike su očigledne. Tako je makar bilo sve do sada, kada joj se upravo taj peh dogodio na svadbenom veselju.

„Vidim ja razliku!"

- Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna - počela je Marija govoreći za „Hello" o pehu koji ju je zadesio, pa dodala zatim da su svetla bila prigušena.

Braća Dabići Instagram screenshot / marija.egelja
 

Ubrzo, uspela je i samu sebe da nasmeje.

- Nikada mi se nije desilo da ih pomešam, do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati - zaključila je ona za pomenute medije.

Podsetimo, Marija je starija od Aleksandra i kada se udala uzela je njegovo prezime. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ceremonija venčanja organizovana je samo za najbliže. Pred svadbu, inače, glavna vest koja se komentarisala u javnosti bila je da je voditeljka u drugom stanju.

Za 24sedam ona nije želela ni da potvrdi ni da demantuje trudnoću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike