Brat Breda Pita je sušta suprotnost glumca: Vodi porodičan život, a on nikada nije pričao o njemu (FOTO)

24.01.2022

22:39

0

Daglas se bavi preduzetništvom, investiranjem u nekretnine i veliki je filantrop

Brat Breda Pita je sušta suprotnost glumca: Vodi porodičan život, a on nikada nije pričao o njemu (FOTO)
Bred Pit - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit jedan je od najvećih zavodnika u svetu glume, a ono što mnogi ne znaju jeste da on ima podjednako zgodnog brata koji izbegava javni svet i živi povučenim životom. 

Bred Pit Profimedia
Bred Pit

Naime, glumac ima mlađeg brata koji se zove Daglas koji je za razliku od Breda odabrao da se bavi preduzetništvom, te ga slava i popularnost ne zanimaju. Zbog prirode posla ne viđaju se često, ali su jedan drugome velika podrška. 

Iako da gotovo ne postoje njihove zajedničke fotografije, sličnost između braće je evidentna. Bred inače svog brata retko spominje, a navodno mu je to zabranio sam Daglas kom je veoma smetalo uplitanje medija u njegov, inače miran život.

Profimedia
Daglas Pit

 

- Cenim interesovanje (za Breda). Razumem zašto ljudi žele da pitaju za njega. Odgovaram na ista pitanja 25 godina. I tako, idem malo na autopilot. Opet, cenim interesovanje. Stvarno sam ponosan na njega - rekao je on ranije za strane medije. 

I dok Bred puni medijske stupce turbulentim odnosom sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, njegov, njegov brat vodi skladan porodičan život. Naime, Dag se oženio 1990. godine Lisom Pit, a u braku su dobili troje dece - Landona, Sidni i Regana.

Profimedia
Daglas Pit

On je od 2010. godine ambasador Goowdilla za Tanzaniju, a osnovao je i udruženje „Care to Learn”, kako bi pomogao siromašnoj deci koja nemaju hranu i neophodnu lekarsku pomoć. Vlasnik je i informatičke firme „ServiceWord” koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Pored toga, Daglas ne krije da mu je jedna od najvećih strasti fotografija i ujedno i omiljen hobi, te se time bavi u slobodno vreme.

Profimedia
Daglas Pit

 

Imao je izložbe širom Sjedinjenih Država, a njegove fotografije su se pojavile i u brojnim časopisima kako u Americi, tako i širom sveta, te se slobodno može reći da je i mlađi Pitov brat nasledio umetničku „žicu”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike