Đorđe David imao udes: U rokerova kola udario drugi auto!

06.04.2023

13:20

0

Sve se desilo danas u Beogradu

Đorđe David imao udes: U rokerova kola udario drugi auto!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Roker Đorđe David imao je danas udes na Novom Beogradu!

Kako se navodi, u njegov automobil je otpozadi udario drugi auto, u kom su bili muškarac i žena. Sve se desilo na raskrsnici ulica Bulevar Zorana Đinđića i Narodnih heroja, piše Srbija Danas.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

Podsetimo, roker je početkom decembra prošle godine imao takođe saobraćajnu nezgodu, a šteta na automobilu je tada bila 2.000 evra.

Kako je otkrio, udes se dogodio kada je krenuo put Košutnjaka, na snimanje novogodišnjeg programa Granda.

- Sve je okej, samo što je šteta ogromna. Krivica je na strani žene koja me je udarila, ali naravno, u svakoj situaciji sam džentlmen, pa tako i u ovoj. Automobil će biti nekoliko dana tamo gde treba da bude da bi se sredio i završio, dodatni trošak je što moraš da uzimaš i rent-a car, u našem poslu sam kao bez nogu, to tako ide, jedino mi to pravi glavobolju, ali hvala Bogu pa sam okej - pričao je Đorđe tada i dodao da je bio sa koleginicom Ivanom Peters u autu kada se desila nezgoda:

ATAImages/ A.A.
Đorđe David

- Bio sam sa Ivanom, krenuli smo na snimanje novogodišnjeg programa za Grand i u tom trenutku se to desilo na Banovom brdu. Nema povređenih, udarena je desna strana gde je Ivana sedela, na sreću sve je u najboljem redu. Odradili smo sve kako treba, oko papirologije sam završio, tako da idemo dalje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike