Svi detalji udesa: Đorđe David se oglasio za 24sedam, otkrio sa kojom koleginicom je bio u autu u trenutku nezgode!

08.12.2021

16:40

0

Na sreću, niko nije povređen, ali je šteta na kolima ogromna

Svi detalji udesa: Đorđe David se oglasio za 24sedam, otkrio sa kojom koleginicom je bio u autu u trenutku nezgode!
Đorđe David ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David, roker i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" imao je sinoć saobraćajnu nezgodu. On je otkrio da je šteta na automobilu oko 2.000 evra, a za 24sedam ispričao je sve detalje.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako je otkrio, udes se dogodio kada je krenuo put Košutnjaka, na snimanje novogodišnjeg programa Granda.

- Sve je okej, samo što je šteta ogromna. Krivica je na strani žene koja me je udarila, ali naravno, u svakoj situaciji sam džentlmen, pa tako i u ovoj. Automobil će biti nekoliko dana tamo gde treba da bude da bi se sredio i završio, dodatni trošak je što moraš da uzimaš i rent-a car, u našem poslu sam kao bez nogu, to tako ide, jedino mi to pravi glavobolju, ali hvala Bogu pa sam okej - kaže Đorđe i dodaje da je bio sa koleginicom Ivanom Peters u autu kada se desila nezgoda:

- Bio sam sa Ivanom, krenuli smo na snimanje novogodišnjeg programa za Grand i u tom trenutku se to desilo na Banovom brdu. Nema povređenih, udarena je desna strana gde je Ivana sedela, na sreću sve je u najboljem redu. Odradili smo sve kako treba, oko papirologije sam završio, tako da idemo dalje. 

G.G./ATAImages
 

Kako je istakao da je bio džentlmen i u toj situaciji, upitali smo ga na šta je tačno mislio.

- Muškarci u takvim varijantama obično ne umeju da se ponašaju prema osobama slabijeg pola, čak i u saobraćaju, često vidim da ti "junaci" otvore prozor, pa kad vide da je žena za volanom, izgovaraju joj svakakve stvari. Meni kad se desila takva stvar, samo sam se setio moje Ane, drugarica koje voze, voleo bih da se neko, ako se ne daj Bože takva stvar desi, da se ponašaju ljudi džentlmenski. Ovo je bio trenutak nepažnje te devojke, jedan sekund i karambol je nastao. Ali bitno je da smo svi dobro, sve što može da se novcem reši, dobro je - zaključio je roker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike