Đorđe David se slomio posle operacije ćerke Staše: Roker otvorio dušu!

18.01.2023

18:55

2

More je suza isplakao pošto je ugledao svoju naslednicu

Đorđe David se slomio posle operacije ćerke Staše: Roker otvorio dušu!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David nikada nije krio koliko je okrenut svojoj mezimici Staši, koju je dobio sa Anom Mirčetić. Nedavno, dvojac je prošao kroz pravu dramu pošto je devojčica otišla na operaciju krajnika.

Prema sopstvenom priznanju, kada ju je posle zahvata prvi put ugledao, odmah je zaplakao. Kao i svakom roditelju, sve mu je to prilično teško palo.

Staša se, kaže, lepo oporavlja, ali i maksimalno sada osluškuje svoj organizam.

- Ono što sam ja doživeo kao emotivni lom... To je poruka svim muškarcima, mi ne znamo da to u sebi imamo dok ne dobijemo dete. Baš sam se jako isplakao prvi put kad sam je video posle operacije koju je uradila. To je njena prva operacija u životu, operisala je krajnike - počeo je Đorđe u „Premijeri", pa zatim dodao:

„Vraćamo se u normalu!"

- Sad se polako vraćamo u normalu. Ona je jedno živahno dete, ali se sada sva, onako, uzdržava. Strahovito osluškuje sada svoj organizam i šta joj se u grlu dešava.

Praznike su, inače, proveli zajedno.

- Imala je posebne želje i Deda Mraz je napravio samo jedan faul. Jedan poklon joj nije doneo, valjda nije bila dovoljno dobra... Ali svi drugi pokloni su zasluženi, bila je dobra i trudi se da bude još bolja - zaključio je roker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike