Opa! Đorđe David sočno poljubio Ivanu Peters u usta: Zgrabio je za vrat, a ona vrisnula! (VIDEO)

22.02.2023

10:00

0

I pevačica i publika bili su u šoku

Opa! Đorđe David sočno poljubio Ivanu Peters u usta: Zgrabio je za vrat, a ona vrisnula! (VIDEO)
Đorđe David ljubi Ivanu Peters u usta - Copyright Instagram printscreen/djordje_david

Đorđe David i Ivana Peters su veoma bliski prijatelji, ali svakako ne toliko koliko je publika možda na trenutak pomislila.

Pevači su nastupali u Crnoj Gori, a kraj izvođenja David je pretvorio u intiman trenutak kojim je šokirao i samu koleginicu, koja je uspela i pored šoka da ostane nasmejana. Đorđe je uhvatio Ivanu za vrat i strasno je poljubio u usta, a zatim su se oboje nasmejali dok je u pozadini publika bila iznenađena te su svi vrisnuli uglas.

Kada je završio "posao", on je otišao sa bine, dok je Petersova ostala da se smeje. Ovaj trenutak zabeležila je kamera, pa je i sam roker video okači na svoj Instagram profil, a u opisu je dodao:

- Kad voliš nečije pevanje do neba i nazad i uživaš da si sa tim nekim na sceni. Mi smo za publiku radovanje. Ovaj poljubac je zahvalnost mamama što su nas rodile - poručio je on.

Kada je Đorđe krenuo sa scene, Ivana se još šokirano smejala, te ga je blago gurnula s leđa dajući do znanja da joj je verovatno i neprijatno, dok je publika sve vreme posle poljupca aplaudirala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike