Bred Pit prodao imanje na kom je odgajao decu sa Anđelinom Džoli: Dobio 39 miliona za kuću o kojoj kruže misteriozne teorije! (FOTO)

05.04.2023

08:30

0

Prethodna vlasnica tvrdi da je na tom mestu viđala jezive stvari

Bred Pit prodao imanje na kom je odgajao decu sa Anđelinom Džoli: Dobio 39 miliona za kuću o kojoj kruže misteriozne teorije! (FOTO)
Bred Pit i Anđelina Džoli - Copyright Profimeida

U januaru je odjeknula vest da je holivudski glumac Bred Pit na tržište stavio imanje na kom je odgajao decu sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Sada, četiri meseca kasnije, prodaja čuvenog imanja u Los Anđelesu je završena.

Raskošni dom u kom je Bred živeo sa Anđelinom i šestoro dece zvanično je prodat. Imanje se nalazi u gradskoj četvrti Los Feliz, a glumac ga je prodao za neverovatnih 39 miliona dolara, odnosno 36 miliona evra.

Imanje se prostire na gotovo četiri hiljade kvadratnih metara. Privatnost je zagarantovana visokom ogradom od žice i gustog prirodnog prstena drveća od 3,5 metra, a kuća se nalazi u čuvanoj rezidencijalnoj zajednici.

Profimedia
Imanje Breda Pita i Anđeline Džoli

Pit je kuću kupio 1994. godine od Kasandre Piterson za 1,7 miliona dolara, nakon čega je uložio i u okolna zemljišta. Sve je spojio u jedno imanje koje se sastoji od pet nekadašnjih.

Kako je sa Anđelinom širio porodicu, tako su njih dvoje dvorište i okućnicu napunili i terenima za različite aktivnosti. Raskošno imanje osim kuće ima još i bazen, teniski teren, skejt park, plesnu dvoranu, bioskop, garažu za motore i automobile, kamenu kuću i jezero.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dirt (@dirtdotcom)

Misterija Bredovog porodičnog imanja

Ono što je posebno zanimljivo kod ovog imanja, jest ono što se oko kuće događalo sredinom devedesetih godina, kada je mladi Bred kupovao imanje od nešto starije kolegice Kasandre Piterson, najpoznatije po svojoj ulozi Elvire, gospodarice tame.

Baš kako priliči toj horor komediji i njenom liku Elvire, glumica je odlučila da proda svoj dom jer je, kako je tvrdila, bio opsednut duhovima. Glumica i suprug su Pita upozorili na čudne stvari koje se događaju, no njega je to samo još više primamilo i zainteresovalo za kupovinu.

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike