Darko Lazić zbog krvarenja ponovo završio u bolnici: Stanje se pogoršalo i sada trpi jake bolove! (FOTO)

03.04.2023

22:08

1

Supruga Katarina se ne odvaja od njega

Darko Lazić zbog krvarenja ponovo završio u bolnici: Stanje se pogoršalo i sada trpi jake bolove! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright Instagram printscreen/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić nedavno se podvrgao još jednoj operaciji u nizu, a ovog puta se na taj potez odlučio iz estetskih razloga. Folker je imao intervenciju zatezanja kože, zbog čega je ponovo završio u bolnici jer oporavak nije tekao po planu.

Lazić je morao strogo da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, međutim, on to nije ispoštovao i došlo je do krvarenja, zbog čega je ponovo hitno hospitalizovan.

Lazić se sada direktno iz bolničke postelje oglasio na svom Instagramu i izvinio se publici zbog otkazanog nastupa, pa priznao da je jaukao od bolova. Mnogi su primetili da je bled i iscrpljen, a on je objasnio šta se dogodili i otkrio detalje zdravstvenog stanja.

- Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili - rekao je Darko.

Pevaču je u bolnisi društvo pravila supruga Katarina, koja se tom prilikom osvrnula na negativne komentare koje mu pratioci pišu i lajvu.

- Moja žena gleda lajv, a sedi pored mene. Verovatno sam joj lepši preko ekrana. Neka pišu loše komentare, oni postoje da bi se pisali. Ti ljudi ne žele prvo sebi dobro kamoli drugima, ja im želim sve najlepše. Hvala svima koji mi žele dobro i koji mi žele brz oporavak - rekao je Darko.

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Katarina i Darko Lazić

Podsetimo, Darko Lazić se svojevremeno podvrgnuo i operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo 109 kilograma, a onda je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike