Miloš Biković priznao da je plakao zbog devojaka, ali i da je spreman da se ženi: Ovo planira da radi sa detetom!

02.04.2023

17:03

0

Za pet godina vidi sebe kao ostvarenog porodičnog čoveka

Miloš Biković priznao da je plakao zbog devojaka, ali i da je spreman da se ženi: Ovo planira da radi sa detetom!
Miloš Biković - Copyright 24sedam/Profimedia

Miloš Biković je napravio veliku karijeru, kako u Srbiji, tako i u Rusiji. Iako se o njegovom životu zna mnogo toga, neke stvari su nepoznanica.

Tako je sada glumac otkrio da je junak njegovog detinjstva bila - njegova mama.

- Mama. Najviše vremena sam proveo sa mamom iako sam se dosta rano osamostalio, to mi je neka karakterna osobina bila i kada sam bio dete, tako kažu, ja se toga ne sećam. Već sa tri godine sam imao svoju neku energiju, svoj neki put i svoju neku logiku. Otac je često bio na putu i radio je u inostranstvu, tako da tata je bio ta figura koja je stalno nedostajala. Naravno, mnogo veća je radost bila kada je tata tu - kaže Miloš, a na pitanje da li je bio poslušan odgovara:

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Biković

- Kako kad, sa mnom je lako moglo da se dogovori ali nisam trpeo tu vrstu nekog nametanja. Kada razumem vrlo lako se izvršava sve što je dogovoreno, ali kada ne razumem kada mi se nameće nešto kao autoritativno, nisam to voleo. Mrzeo sam da mi neko nameće nešto što ne razumem.

Roditelji Miloša Bikovića su se razveli kada je on imao samo šest meseci, a on priznaje da je to ostavilo neke posledice.

- Pa ostavlja. Mislim da ostavlja, to pisholozi mogu da kažu bolje i kompleksnije. Ali koliko sam čitao otac i majka su neophodni za razvoj zdrave psihe. Naravno, ne znači uvek ako su otac i majka zajedno da to garantuje zdravu psihu, moraju i oni da budu koliko toliko zdravi, a možda je nekad i razvod zdraviji za dete od eventualog nasilja. Ali, svakako ostavlja. Atak na porodicu je atak na psihu u stvari ono što se u društvu dešava taj atak na uništavanje porodice je zapravo uništavanje budućih pojedinaca i psihičkog zdravlja celih naroda, celog čovečanstva - ispričao je on.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miloš Biković

Kako su se mama i tata razveli još dok je bio beba, Miloš se nije sećao njihovih zajedničkih momenata.

- Prvi put sam video roditelje da zajedno doručkuju kada sam imao 18 godina. Rekao sam: "Ovo je čudno, dosta neobično" - kaže Miloš koji se osvrnuo i na odnos sa bratom koji je kao što je poznato 16 godina stariji i monah.

- Bliski smo, pričamo - kaže Miloš, a na pitanje da li mu daje za pravo da kao stariji brat sudi o njegovom životu odgovara:

- On to pravo uzima, nema šta ja tu da mu dam, onda ulazimo u konflikte, onda se on povlači, ali s' vremenom je i on postao dosta delikatniji, a sa druge strane je shvatio da nema šta da mi priča, radi šta ti misliš da je pametno.

24sedam/Goran Sivački
Miloš Biković

Miloš je priznao da bi voleo da se oženi i ostvari kao otac.

- Zamišljam sebe kao tatu koji će da drži dete i da sa njim trenira. Da ga bacam gore, dete plače, kažem: "Čekaj, tata ima još tri serije" - kroz šalu kaže Biković u emisiji "Balkanskom ulicom".

Priznaje i da je plakao nekada kada ga je neka devojka ostavila.

- Prve veze da. To je period kada se suze kriju, pogotovo od devojke. U tom smislu da, ali nisam baš plakao pred njom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike