U Srbiji glumci ovoliko ni približno ne zarađuju! Biković postao zaštitno lice ruske nacionalne banke: Radim sa brendovima luks kategorije

07.12.2022

07:30

0

Miloš se oglasio za 24sedam i otkrio za koje kompanije u Rusiji je još radio, ali i kakvi su mu planovi u budućnosti

U Srbiji glumci ovoliko ni približno ne zarađuju! Biković postao zaštitno lice ruske nacionalne banke: Radim sa brendovima luks kategorije
Zaštitno lice ruske nacionalne banke: Miloš Biković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Uspeh i slava glumca Miloša Bikovića u Rusiji prilično su skrenuli pažnju ne samo gledalaca, već i komercijalnih organizacija. Popularni Beograđanin glumio je u nizu uspešnih ostvarenja njihove produkcije, te nakupio gotovo dva miliona sledbenika na društvenoj mreži Instagram.

Usled svestrane histerije ondašnjih medija, ljubitelja filma, ali i obožavateljki lika i dela zgodnog glumca, jedna ponuda koju je dobio objašnjava koliko je tamo zapažen, te da je bacio u senku i svoje ruske kolege.  

Naime, kako smo saznali, Biković je pre skoro dve godine bio zaštitno lice čuvene ruske nacionalne banke. To nije bio jedini angažman koji je dobio od njih za ogroman novac, već je ubrzo nakon reklame za banku koja je privkla veliku pažnju javnosti, učestvovao i u kampanji za njihovu mobilnu aplikaciju.

Foto: Marko Edge
Sve je uspešniji: Miloš Biković

Ovu informaciju glumac je potvrdio za 24sedam, a na naše pitanje da li smatra uspehom to što je baš on u moru njihovih javnih ličnosti izabran kao ambasador gotovo najjače ruske kompanije, Biković kaže:

 - Radio sam kampanju za jednu sezonu i ta se kampanja sada već zavšila. Malo je nezgodno da kažem da reklamu smatram profesionalnim uspehom, ali ona svakako potvrđuje moj status tamo. To nije prvi put da sarađujem sa vrhunskim brendovima u Rusiji. Poslednje tri, četiri godine imam priliku da radim sa brendovima luks kategorije - kaže glumac i dodaje: 

 - Validniji pokazatelj uspeha smatram to što sam imao ulogu u najgledanijem ruskom filmu svih vremena ili što glumim u prvom filmskom ostvarenju snimljenom u kosmosu. To su za mene jasniji pokazatelji uspeha od reklama, ali svakako da ni to nije zamemarljivo - zaključuje Biković.

Jedan od najpopularnijih ruskih glumaca je Pavel Prilučni, o kome smo nedavno pisali, a Miloš otkriva da li je imao priliku da se upozna s njim.

24sedam/Profimedia
Kolege: Pavel Prilučni i Miloš Biković

 - Da, imao sam priliku da ga upoznam. Imamo čak i neke zajedničke saradnike. Nisam toliko blizak sa njim da bih mogao da ga komentarišem, ali mislim da je veoma kvalitetan glumac - zaključuje Miloš. Njegova karijera, baš zato što je popularan, tek je u povoju.

 - Što se tiče budućih planova, u Rusiji sledeće godine treba da izađe film "Izazov", to je prvi film snimljen u kosmosu, a pored njega radim na nastavku filma "Sluga".

Zvezda filmova "Južni vetar" prema procenama ruskih medija za uloge u serijama, poput onih poslednjih, zarađuje oko 2.900 evra na dan, a honorari za igrane filmove idu i do 4.350 evra. Takođe prema nepotvrđenim procenama, najveće zvezde u ruskoj kinematografiji plaćene su od 5.790 do 7.240 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Biković je i ranije bio u centru pažnje medija i to ne samo onih koji prate filmsku industriju. Redovan je gost najgledanijih zabavnih emisija u Rusiji, dok njegov ljubavni život jednako, ako ne i više od profesionalnog, izaziva ogromnu pažnju.

Tanjug /Milos Milivojevic
Miloš Biković sa devojkom Ivanom Malić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike