Besna Ana Rajković poslala brutalnu poruku "dušmanima" i "rasturačicama brakova" četiri meseca nakon afere!

02.04.2023

12:10

0

Kratka i jasna

Besna Ana Rajković poslala brutalnu poruku "dušmanima" i "rasturačicama brakova" četiri meseca nakon afere!
Predrag i Ana Rajković - Copyright Instagram printscreen/rajkovic_ana

Supruga golmana reprezentacije Predraga Rajkovića, Ana Rajković, našla se u epicentru skandala tokom Svetskog prvensta u fudbalu, kada se u javnosmti spekulisalo o njenoj navodnoj preljubi supruga.

Ova afera digla je veliku prašinu, a Ana je bila glavni predmet ogovaranja. Međutim, Rajkovićeva se dobro nosila sa tim, te je u jeku skandala redovno objavljivala fotografije koje govore suprotno od svega što se pričalo.

U više navrata je strogo demantovala sve tvrdnje i optužbe, i žestoko odgovarala zlim jezicima, branivši sebe, svoju ljubav i porodicu. Sada je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, te se nekoliko meseci kasnije osvrnula na aferu i iskoristila priliku da iznese mišljenje o svemu kada su se utisci slegli.

Instagram screenshot / rajkovic__ana
Predrag i Ana Rajković

Na pitanje "Da li ste ti i Peđa imali krize u vezi, tačnije braku?", Ana je bez dlake na jeziku poručila da su glasine samo ojačale njihovu ljubav.

- Nikada nismo imali krizu u braku! Svi dušmani, rasturačice brakova i ostala go*na su nas samo ojačala i hvala im na tome - napisala je Rajkovićka.

Vrlo brzo je okačila i novu fotografiju sa suprugom na kojoj se stravstveno ljube i još jednom stavila tačku na sve spekulacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike