Ljubavna priča Goge Sekulić i mlađanog boksera: Sada se razvode, a koleginica joj predvidela ljubav sa njim

21.02.2022

19:50

0

Pevačica se oglasila za 24sedam i potvrdila spekulacije o tome da se rastala od supruga

Ljubavna priča Goge Sekulić i mlađanog boksera: Sada se razvode, a koleginica joj predvidela ljubav sa njim
goga_12022018_0012 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goga Sekulić i Uroš Domanović rešili su da stave tačku na svoj šest godina dug brak. Spekulacije su trajale mesecima, a kako je pevačica otkrila za 24sedam, sve su se sporazumno dogovorili.

Romansa Goge i 15 godina mlađeg Uroša od starta je intrigirala javnost. Sportista je bio prva velika ljubav pevačice nakon što joj je 2013. godine, nakon samo dva meseca braka, preminuo tadašnji suprug Igor Ramović.

Kako je Goga jednom prilikom ispričala, oni su se upoznali slučajno 2015. godine, kada je ona otišla na piće sa koleginicom Darom Bubamarom.

- Mi smo se sreli pre pet i po godina na mestu gde smo se Dara i ja našle da popijemo piće. Dara je pevala kod mog druga i u jednom momentu ušao je Uroš sa zajedničkim prijateljem, pa smo otvorili šampanjac - pričala je Goga prošle godine, te otkrila da je Dara predvidela njihovu ljubav:

- Ona je rekla: "Ovaj momak je za Gogu, vidi što dobro izgleda". Ja sam gledala kako on pije čaj, pa sam rekla sestri da uzme broj da me vodi na trening. Bio je ozbiljan sav, on se ne smeje puno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Već nakon pola godine emotivne veze, Goga i Uroš su izgovorili sudbonosno "da". Kako se navodilo, oni nisu želeli veliku medijsku pompu od venčanja, pa su bračne zavete izgovorili pred svega desetak zvanica, članovima porodice i kumovima. 

Svedoci na venčanju Gogi i Urošu bili su njihovi prijatelji, istaknuti švajcarski biznismeni srpskog porekla, dok je svečana ceremonija održana u luksuznom restoranu na Ciriškom jezeru koje je omiljena destinacija tamošnjih bogataša.

Mlada je nosila elegantnu belu haljinu s karnerima dok je mladoženja odabrao klasičnu belu košulju i pantalone srebrnosive nijanse. Burme su izrađene prema nacrtu mladenaca, a umesto bidermajera, Goga je imala crvenu ružu koja simbolizuje strasnu ljubav.

Dve godine kasnije, pevačica se porodila na jednoj privatnoj klinici u Cirihu i na svet donela sina, kome su ponosni roditelji dali ime Vasilij Andrej. 

Instagram printscreen/urosbjj
 

Pevačica se na neko vreme povukla iz javnosti kako bi se u potpunosti posvetila odgajanju sina. Posle izvesnog vremena rešila je da se vrati na muzičku scenu, a tada je izjavila da će živeti na relaciji Cirih - Beograd.

U tom trenutku počele su da se javljaju spekulacije da je njihov brak na klimavim nogama. Međutim, pevačica je tvrdila da je sve u najboljem redu i da je ona više u Beogradu zbog posla, dok Uroša njegovo zanimanje drži za Cirih.

U intervjuu koji je dala za 24sedam pred početak ove godine, pevačica je otkrila da im je teško da održavaju braku na daljinu.

- Za sada uspevamo, nije nimalo lako. Naravno da smo na vezi, video-pozivi svakodnevno. Nije lako meni samoj sa detetom, ipak su sve obaveze na meni, a ni njemu nije lako samom tamo. Ali sve je to život - rekla je Goga pre nepuna dva meseca.

Zato je mnoge iznenadila vest da su ipak odlučili da stave tačku na svoj brak.

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i odnos, koji će takav i ostati - rekla je Goga za 24sedam

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike