Roditelji su se ljutili na Džejlu Ramović kad se takmičila u "Zvezdama Granda": Bili su protiv toga!

11.03.2023

16:10

0

Odluka da ih ne posluša ispostavila se kao ispravna

Roditelji su se ljutili na Džejlu Ramović kad se takmičila u "Zvezdama Granda": Bili su protiv toga!
Džejla Ramović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pobednica "Zvezda Granda" 2019. godine, Džejla Ramović, u takmičenju se istakla izvedbom pesme "Tihi ubica"Jelene Karleuše, ali kako kaže pri odabiru numere, nije sve išlo "kao po loju", jer su njeni roditelji bili protiv toga. 

-  Moji su bili protivnici pojavljivanja mene sa pesmom "Tihi ubica" u prvom krugu. Rekli su mi "ne" i pitali zašto bi to pevala, na šta sam im rekla da mi veruju i da je to pre svega odlična pesma. Onda se desio bum i sve je bilo super - ispričala je Džejla.

Antonio Ahel/ATAImages
Džejla Ramović

Ramovićeva je kao jako mlada postala popularna, te praćena od strane medija. S tim u vezi ona je dala savet mladima koji bi da uplove u surovi svet estrade.

- Za sve koji žele, mislim da je najbolja opicija upravo takmičenje. Potrebna je želja, volja i naravno odricanje. Ja sam se odrekla mnogo stvari, ali sve zarad mog krajnjeg cilja, koji sam imala u tom trenutku – priznaje Ramovićeva, pa se prisetila perioda kada je za nju saznao ceo region.

- Mogu da kažem da je ljudima u mom gradu bio blagi šok da se to dešava nekome iz našeg malog gradića. Podržavali su me svim srcem, uuključujući i moje vršnjake, ali niko to nije doživljavao da je tako veliko - zaključuje Džejla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike