„Ovo je složena intervencija, opasna po život!" Boki 13 odveden u operacionu salu: Advokat objašnjava šta se dešava

30.03.2023

12:35

0

Nalazi se u Univerzitetskoj klinici „Sveti Naum Ohridski" u Skoplju

„Ovo je složena intervencija, opasna po život!" Boki 13 odveden u operacionu salu: Advokat objašnjava šta se dešava
Bojan Jovanovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojan Jovanovski, javnosti poznatiji kao Boki 13, odveden je jutros u operacionu salu u bolnici „Sveti Naum Ohridski" u Skoplju, navodi „Makfaks" i, trebalo bi da bude operisan. Njegov advokat Vladimir Tufegdžić potvrdio je ovu informaciju za pomenute medije pa ispričao kako je u pitanju veoma složena intervencija koja je i rizična, opasna po život.

Jovanovski je najpre obavio sve lekarske preglede, navodi se zatim, pa otišao u pomenutu Univerzitetsku kliniku gde će ga tretirati tim od više specijalista.

- Reč je o izuzetno složenoj hirurškoj intervenciji koja je veoma rizična i opasna po život, na čije su posledice više puta pismeno ukazivali lekari specijalisti u okruženju - istakao je Tufegdžić za pomenute medije, a da će do operacije doći, izvesno vreme su nagoveštavali i Jovanovski i njegov pravni tim.

Zahtevali su human tretman i uvažavanje mišljenja lekara iz bolnice, koji su onda prepisali terapiju i rekli da se stanje ne može izlečiti u zatvorskim uslovima. Advokat je naglasio da je operacija mogla da se izbegne da su nadležni organi, odnosno Krivični sud i Uprava za izvršenje sankcija pravilno postupili.

Upitan o očekivanom ishodu i koliko će operacija trajati, advokat je odgovorio:

- Zbog složenosti, karaktera i ozbiljnosti celokupne situacije, u ovom trenutku ne mogu da dele više informacija - zaključio je on za „Makfaks".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike