Fotografija Relje Popovića iz detinjstva: Bio je plav, a i dalje za ovaj klub navija

28.03.2023

00:31

1

Reper je pokazao pratiocima kako je izgledao kao dečak

Fotografija Relje Popovića iz detinjstva: Bio je plav, a i dalje za ovaj klub navija
Relja Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Reper Relja Popović je sa pratiocima na Instagramu podelio jednu fotografiju iz albuma i tako obožavateljima pokazao kako je izgledao u ranom periodu detinjstva

Evocirajući uspomene iz rane mladosti, Relja je podelio fotografiju kada je bio dečak, a ono što je već na prvu primetno jeste da je kao mališan imao smeđu kosu i bio je sitnije građe. Od malih nogu navija za crno-bele, o čemu svedoči i dres koji nosi na fotografiji.

Uz fotografiju išla je i poruka podrške za Partizan.

Instagram printscreen/reljarelja
Relja Popović

- Od prvog časa života svog od trena kada sam ogledao dan u glavi se mojoj misao rađa da živim za Partizan. Na kraju sveta da igra Partizan on neće nikada ostati sam i svako će od nas ponosno reći za njega život ću da dam, računajte na nas - napisao je Relja u opisu jedne fotografije iz detinjstva.

Podsetimo, Relja je krenuo stopama svog oca, upisao je novinarstvo, velika ljubav mu je bila gluma, a danas se ipak bavi muzikom.

- Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana - rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Relja Popović

- Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo - kazao je Relja jednom prilikom, a prvi kontakt sa glumom je imao sa 13 godina, u šestom razredu osnovne škole, kada je pohađao časove kod Andreja Šepetkovskog. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike