Vuk Mob otvorio dušu o teškim danima nakon očeve smrti: Usred nastupa ga se setim i počnem da plačem!

22.03.2023

21:43

0

Deset dana pred smrt mu je rekao važnu stvar

Vuk Mob otvorio dušu o teškim danima nakon očeve smrti: Usred nastupa ga se setim i počnem da plačem!
Vuk Mob - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Vuk Mob pre dve godine prošao je kroz težak životni period. Naime, reper je prvo raskinuo sa tadašnjom verenicom Oliverom Konotar, samo nekoliko meseci nakon rođenja njihove ćerke, a nedugo zatim Vuku je preminuo otac Vule Gojković, nakon kraće borbe sa opakom bolešću.

Reper je sada otkrio detalje agonije kroz koju je prošao u kriznom periodu, pa objasnio kako je smogao snage da se vrati pevanju nakon svega.

Priznaje da je bilo jako teško pobediti sebe i vratiti se muzici, ali to je uspeo čim je shvatio da je otac, brat i sin, te da mora da se izbori za svoje najbliže.

24sedam/Goran Sivački
Vuk Mob

- Ja sam imao razgovor sa mojim ocem baš o tome deset dana pre nego što je umro. On je znao da neće još dugo i rekao mi je da sam ja sada glava porodice i da moram da nastavim da se bavim muzikom. Rekao mi je da ispoštujem sedam dana, ali da nakon toga moram da se vratim koliko god da je teško, jer sada svi zavise od tebe. Ako padneš u tugu i zaborav, ko će onda da se brine o porodici, ako nećeš ti. To je izuzetno teško i meni je i dan danas teško - rekao je reper i dodao:

- Prošlo je skoro dve godine otkad nije sa nama i meni stvarno nije svejedno. Jednostavno trpiš bol koju osećaš i veruješ da će se smanjiti koliko toliko. Nisam ja poseban, ljudi svakog dana imaju smrtne slučajeve i svako se drugačije bori sa svojim bolom. Ja sam prvih godinu dana bio totalno polomljen. Onda sam rekao "dosta je bilo sažaljevanja sebe", jer sam ja pre svega otac, brat, sin i treba da budem za sve voljene tu, a ne da me oni vuku i dižu - objasnio je Mob u emisiji "Puls Srbije".

Antonio Ahel/ATAImages
Vuk Mob

Prvi nastupi nakon očeve smrti su mu jako teško pali, a dešavalo se da usred nastupa zaplače i prekine isti. Vremenom je naučio da se nosi sa bolom koji oseća.

- Dešavalo mi se da usred nastupa krenem da plačem i prekinem nastup. Pogodi me neka pesma, neka reč ili sam fleš me podseti na oca i bacim mikrofon. Onda mi treba deset minuta da dođem sebi i potom ponovo nastavim - istakao je Vukadin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike