Fotografija Maje Nikolić iz detinjstva! Nikada je ne biste prepoznali: Bila je brineta i nosila je šiške

26.03.2023

00:31

1

Pevačica je tokom karijere menjala svoj izgled

Fotografija Maje Nikolić iz detinjstva! Nikada je ne biste prepoznali: Bila je brineta i nosila je šiške
pink_novogodisnji_program_15122021_0366 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Maja Nikolić, jedna je od najboljih vokala na našim prostorima, a malo ko zna kako je ona izgledala u detinjstvu. Karijeru je izgradila pod dobro poznatim imidžom - a već duži niz godina peferira kratku plavu kosu, što je sušta suprotnost od onoga kako je izgledala kao devojčica.

Naime, na Instagram stranici koja neguje uspomene poznatih pojavila se Majina fotografija iz detinjstva, kada je pevačica imala kratku braon kosu do ramena i šiške, a mnogi je danas ne bi ni prepoznali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Nije nepoznanica da je Maja tokom karijere menjala frizure, imala je dugu kosu, a zatim je nosila mušku frizuru, farbala se, a poslednjih godina nosi paž.

Podsetimo, Maja potiče iz muzičke porodice. Njen otac, Novak, je imao svoj ansambl i pevao je zabavnu muziku, dok je njena mama Slavica pevala izvornu muziku. 

Svoj prvi javni nastup je imala sa 7 godina na festivalu „Majska pesma“ u Nišu, kada je pevala u duetu sa bratom i osvojila prvu nagradu. Od muzike je vrlo rano zaradila i svoj prvi honorar.

Počela ja sa 13 godina da peva u kafiću i piceriji. Pevala je džez, soul, evergrin. Sa 15 godina je sa bratom osnovala grupu Mar-Maja. Na estradi se proslavila zahvaljujući Maji Odžaklijevskoj, koju zove estradnom mamom. 

 

Naime, Odžaklijevska joj je na jednom koncertu prišla i rekla joj da bi volela da peva kao ona. Upoznala ju je sa značajnim ljudima u RTS-u, pre svih sa Vladimirom Graićem Grajom, koji je autor brojnih Majinih hitova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike