Saša Matić je danas veliko ime u svetu muzike, a ovako je izgledao u najranijem detinjstvu (FOTO)

18.02.2023

23:31

0

Već od malih nogu je pokazao talenat za muziku, a sa 4 godine je dobio prvi instrument

Saša Matić je danas veliko ime u svetu muzike, a ovako je izgledao u najranijem detinjstvu (FOTO)
Saša Matić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Saša Matić jedan je od najtalentovanijih vokala na našim prostorima, o čemu govori i to što je svaka njegova pesma apsolutni hit, a za svaki koncert se traži i karta više. 

Na nedavno održanom MAC-u je dobio nagradu za regionalni doprinos u muzici. O privatnom životu retko govori i intimu čuva za sebe, te tako malo ko zna i kako je izgledao u najranijem periodu detinjstva

O svojim prvim koracima i nestašlucima, Matić je svojevremeno govorio u emisiji „Šok Tok”, kada je i javno pokazao neke od svojih fotografija iz detinjstva. 

Od malih nogu je pokazao talenat za muziku, najpre je počeo da svira harmoniku, a u muzičkoj školi se izveštio na klaviru. 

Svoj prvi album „Maskara" objavio je 2001. godine, usled čega je ređao samo hitove. „Anđeo čuvar”, „Kad ljubav zakasni”, „Nađi novu ljubav”, „More tuge”, „Nije ovo moja noć” samo su neke od pesama koje se često slušaju na njegovim nastupima, ali i nastupima njegovih kolega.

Podsetimo, Saša i njegov brat blizanac, Dejan su prevremeno rođene bebe, te su zbog toga morali iz bolnice koja se nalazila u Bihaću da budu prebačeni u bolnicu u Zagrebu u kojoj su bili u inkubatoru, zbog čega je već u prvim danima života došlo do oštećenja vida.

ATAImages/M. M.
Saša Matić

 

- Vrlo malo pričam o tome, ne malo zato što ja bežim od toga ili ne volim da pričam, nego znate kako ljudi to shvataju svakojako. Ispašće da ja kukam nad svojom sudbinom ili sebe sažaljevam, a to uopšte nije tako. Ja ovaj život ne bih dao ni za šta na svetu. Kada bih mogao da uplatim negde da živim 200 godina, ovim tempom i intezitetom, to bih uradio. Ja sam imao najlepše detinjstvo. I brat i ja - kazao je Matić. 

Dejan je takođe i te kako uspešan u svetu muzike, a Dejan je nedavno ispričao da mu je jedini cilj bio da ne obruka brata. 

Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand
Dejan Matić

 

- Kada sam došao na scenu meni je prvi cilj bio da ne obrukam brata, ali mislim da sam imao malo teži put. Napravio sam dobru priču uz pomoć svojih saradnika, malo sam se i stilski odvojio- istakao je Matić i dodao da je preponosan na ono što su obojica ostigli isključivo svojim trudom, radom i predanošću.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike