Fotografija Jelene Đoković iz detinjstva: Bila je okruglih obraza, sa plavom kosom i šiškama (FOTO)

04.01.2023

22:41

1

Noletova supruga važi za jednu od najprirodnijih lepotica

Fotografija Jelene Đoković iz detinjstva: Bila je okruglih obraza, sa plavom kosom i šiškama (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga srpskog teniskog asa, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, nosi titulu jedne od najprirodnijih lepotica, a o tome govore i njene fotografije iz detinjstva. Danas je uvek možemo videti doteranu, sa umerenom šminkom i poslovno obučenu, a mnoge zanima kako je Jelena izgledala kao devojčica. 

Đokovićeva supruga je jednom prilikom sa pratiocima na Instagramu podelila neke od fotografija iz porodičnog albuma kada je bila mala, i kada verovatno nije ni slutila kakva je budućnost čeka. Od malih nogu se trudila da napreduje, a najlepše dane detinjstva je provela sa bakom i dekom. 

 

- Najlepša sećanja iz detinjstva vezuju me za vreme provedeno sa bakom i dekom u Ljigu. Tamo smo provodili letnje raspuste na bazenu, sećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako nam donosi punu korpu krofni i kiflica za užinu. U trenutku bismo ih smazali i vikali je l' ima još“, napisala je nedavno pored jedne fotografije iz najmlađih dana.

Jelena je rođena u Beogradu. Kao devojčica je nosila tada popularnu paž frizuru, imala je šiške i plavu boju kose, kojoj je ostala dosledna i danas. Ukoliko uporedite njene fotografije danas i one iz perioda ranog detinjstva, videćete da Jelene nije uradila ništa na sebi, osim što je kao devojčica imala punije obraze.

Iako danas uživa u lagodnom načinu života, uvek je smerno obučena, sa skupocenim, ali neupadljivim komadima nakita i aksesoara. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike