Zvezdi serije „You" poznati glumac napravio šok scenu: Konačno prekinula tišinu, pa optužbe za seksualno uznemiravanje samo pljušte!

28.03.2023

07:45

0

Drama Viktorije Pedreti jedna je i od glavnih tema na Tviteru

Zvezdi serije „You" poznati glumac napravio šok scenu: Konačno prekinula tišinu, pa optužbe za seksualno uznemiravanje samo pljušte!
Viktorija Pedreti - Copyright Profimedia

Viktorija Pedreti, publici poznata kao Lav Kvin (Love Quinn) iz serije „You", napravila je opštu pometnju kada je otkrila šta joj je jedan poznati kolega rekao. Njegovo ime nije pominjala, ali optužbe za seksualno uznemiravanje ne prestaju da „pljušte" onlajn otkako je istakla kakvu joj je scenu napravio protekle godine za rođendan.

- Dobro poznati glumac mi je prošle godine prišao usred žurke i rekao kako je „nebrojeno puta masturbirao misleći na mene". Bila sam šokirana njegovom smelošću. I to je kazao pošto je prvo istakao koliko me poštuje kao glumicu (smeh) - napisala je Viktorija, koja je pre nekoliko dana napunila 28 godina, pa ga između ostalog proslavila uz golišavi selfi.

Ta fotografija zajedno sa škakljivom objavom brzo je nestala sa njenog profila, ali se zahvaljujući fanovima brzo „preselila" na Tviter, pa nastavila „svoj život" tamo.

- Nekad uživam u umerenosti, nekad ne, ali smešno je pomisliti da će me, kao ženu, ta vrlina sačuvati od nepoštovanja - dodala je bila, pa tako pokrenmula lavinu komentara prilično ljutih fanova.

Većina je, naime, stala na njenu stranu, bez obzira što je na objavljenoj fotografiji pokazala tačno čime raspolaže. Iz komentara u komentar, javnost se pitala kako je izvesnom glumcu uopšte palo na pamet da joj tako nešto saopšti „kao dobar dan".

Viktorija Pedreti, Twitter screenshot
 

Uzimajući u obzir zbog čega je bila organizovana sporna žurka, te „Netfliksov" serijal za koji je bila vezana, strani mediji napominju da je mala verovatnoća da je neprijatnost doživela od svog supruga s malih ekrana. Glavnu ulogu u ovom projektu, naime, tumači Pen Bedžli, koji ni sličnih drama u svojoj karijeri nije imao, naglašava tamošnja štampa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike