Zvezda serije "Sreda" optužen za seksualno napastvovanje! Javile se devojke koje je gnusno spopadao na žurkama

23.01.2023

15:10

0

Njegova uloga u Netfliksovoj seriji je sada pod znakom pitanja

Zvezda serije "Sreda" optužen za seksualno napastvovanje! Javile se devojke koje je gnusno spopadao na žurkama
Persi Hans Vajt - Copyright Profimedia

Glumac Persi Hans Vajt (21) pokupio je velike simpatije u seriji "Wednesday" (Sreda), ali je nakon stečene popularnosti otkriveno da je optužen za seksualno nasilje, zbog čega mu možda visi o koncu uloga u drugoj, predstojećoj sezoni

Na društenim mrežama, prenose strani mediji, osvanule su teške optužbe na njegov račun, ali i pojedini dokazni materijali koji su pod lupom javnosti širom sveta.

Sve je počelo kada ga je jedna devojka optužil da je Persi nju i njene prijateljice napao dok je živeo u Torontu, a to se navodno dogodilo u periodu između njegove 17. i 20. godine. Pojavile su se i tvrdnje da su navodno on i njegovi prijatelji imali reputaciju "loših momaka", a znali su da organizuju zabave na kojima bi napili devojke i onda ih seksualno iskoristili.

 

 

Ono što je najšokantnije jeste da su navodne žrtve imale svega između 13 i 16 godina.

- Pozivali su samo one devojke koje su smatrali zgodnim, koje bi onda pokušavali dovoljno da napiju da bi one imale s*ks s njima - stoji u jednom od poruka na Tviteru.

Jedna korisnica, pod imenom Desiri Kameron, detaljno je opisala svoje traumatično iskustvo s jedne žurke na kojoj je bio glumac.

Profimedia
Sreda Adams i Ksavijer Torp u seriji "Sreda"

- Dozvolio je da me siluju u podrumu, a kad me je pozvao da razgovaramo o tome, više ga je brinulo hoće li doći policija nego da li sam ja dobro - poručila je ona. Veći broj žena izjavio je da ih je glumac nazivao "debelim" ili bi im uputio neku drugu kritiku.

 

 

Na Tviteru su takođe objavljene poruke degutantnog sadržaja koje je navodno slao žrtvama, a mogu se videti i njegove gole fotografije iz kupatila. Sve to rezultiralo je žestokom onlajn kampanjom pod nazivom #cancelpercy (otkažimo Persija).

Mladi glumac do sada nije odgovorio na ove optužbe, a tek ćemo videti hoće li Netflix reagovati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike