Još jedno isključivanje Krisa Nota iz velikog projekta zbog optužbi za seksualno nasilje

12.04.2022

14:14

0

Autor: Marija Mitić

Karijera mu je posle svega krenula nizbrdo

Još jedno isključivanje Krisa Nota iz velikog projekta zbog optužbi za seksualno nasilje
profimedia-0666716403 - Copyright Profimedia

Nakon optužbi za seksualno napastvovanje, glumac Kris Not, posle isključivanja iz serije "Seks i Grad", izopšten je još iz jednog projekta. Naime, iz CBS-a su javili da Not više neće glumiti u njihovoj seriji "The Equalizer".

 - Kris Not više neće snimati dodatne epizode 'Equalizera', a odluka stupa na snagu odmah -  saopštili su producenti serije krajem prošle godine.

24sedam/Profimedia
Kris Not

Mnogi su se pitali kako će scenaristi izbaciti Krisov lik iz serije, a to je konačno i emitovano. Notov lik je poginuo u avionskoj nesreći dok je radio s CIA-om i istraživao drugu avionsku nesreću.

Kris je inače bio glavni lik u ovoj seriji uz glumicu Kvin Latifu, a ovo ostvarenje je počelo sa emitovanjem u februaru 2021. godine. Poslednja epizoda u kojoj je Not glumio emitovala se 2. januara i snimljena je pre nego što su u javnosti izašle optužbe na račun Krisa Nota, dok se u šest epizoda koje su se emitovale posle 2. januara, glumac nije našao.

Podsetimo, četiri žene su izjavile da ih je glumac seksualno napao u razdoblju između 2004. i 2015. godine, a Zverka je sve optužbe odbacio, naglašavajući kako je sa svim damama koje su se oglasile imao „sporazumne susrete".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike