Mirjana pred novo ročište s Miroslavom Ilićem poručuje: Sve ovo sa njim je ismevanje sudstva i nacije, sutra krećem za Beograd! (FOTO)

26.03.2023

18:25

0

Antonovićeva ne krije i da su je pojedine reči pevača prilično razočarale

Mirjana pred novo ročište s Miroslavom Ilićem poručuje: Sve ovo sa njim je ismevanje sudstva i nacije, sutra krećem za Beograd! (FOTO)
Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirjana Antonović već godinama pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Pevač to odbija da prihvati, a jednom je svoju bivšu ljubavnicu čak i tužio za krivično delo povrede tajne postupka. Kada je, međutim, čitav slučaj završen u njenu korist, presuda je ubrzo bila i ukinuta.

Iz tog razloga, ona je najavila kako će zajedno s naslednikom sve iznova pokrenuti i da se nipošto ne predaje. Sada, najavila je kako u Srbiju kreće već sutra, ali priznaje da bi volela da nekad doputuje i bez obaveza.

- U ponedeljak, za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijama rekao „ćaraćemo se". Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom - naglasila je ona uz jedan svoj „selfi".

Podsetimo, advokat Antonovićeve je za 24sedam skoro objasnio šta dvojac čeka.

 

 

- Presuda je, kao što znate, ukinuta i predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovni postupak. Suđenje će se nastaviti, formalno bi trebalo da krene ispočetka, ali to tako ne funkcioniše. Ne smem da otkrivam detalje, ali Apelacioni sud je ukinuo presudu i dao određene instrukcije prvostepenom sudu šta bi trebao da uradi - objasnio je, između ostalog, Vilijam Paspalovski.

Mirjana Antonović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike