Selena Gomez progovorila o kritikama da se udebljala i bolesti sa kojom se bori: Nisam model, niti ću ikada biti (VIDEO)

18.02.2023

15:33

0

Pevačica se bez zadrške osvrnula na svoje stanje

Selena Gomez progovorila o kritikama da se udebljala i bolesti sa kojom se bori: Nisam model, niti ću ikada biti (VIDEO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Selena Gomez u najnovijem javljanju uživo na svom TikTok profilu poručila je da nije model i da to nikada neće ni biti, osvrnuvši se na negativne komentare o njenom izgledu.

Pevačica je otkrila kako ju je lek protiv lupusa, doveo do drastičnih promena na telu, pa tako i težine. 

- Kad ga uzimam, obično mi se u telu zadrži velika količina vode, što je vrlo normalno. Kad prestanem s tim, onda mi kilogrami idu dole - podelila je sa fanovima u videu i poručila da se niko ne bi trebalo sramiti svog izgleda i onoga kroz što prolazi.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Selena Gomez

- Samo želim da znate da ste lepi onakvi kakvi jeste. Sigurno da ima dana kada se i ne osećate najbolje, ali bitnije je ostati zdrav i brinuti se o sebi - rekla je Selena i dodala kako joj je lek protiv njene bolesti važan i veruje da joj pomaže.

Ipak, video je zaključila posebnom porukom za svoje obožavaoce, ali i one koji je baš i ne vole.

- Volim vas sve i hvala na podršci i razumevanju. Ako me ne razumete, samo odite s ovog profila, jer iskreno ne verujem u posramljivanje ljudi zbog njihova tela ili bilo čega i ne podržavam to nikako - pojasnila je pevačica. 

 

 

Seleni je 2014. dijagnostifikovana hronična autoimuna bolest, koja često dovodi do oticanja, umora i bolova u zglobovima, a svoju priču o borbi s lupusom iznela je u najnovijem dokumentarcu 'My Mind & Me'.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike