Selena Gomez i Bruklin Bekam se provode na jahti u Meksiku: Pevačica se ugojila, ali su njene obline sve raspametile (FOTO)

04.01.2023

14:12

0

Paparaci su ih uhvatili tokom kupanja u moru

Selena Gomez i Bruklin Bekam se provode na jahti u Meksiku: Pevačica se ugojila, ali su njene obline sve raspametile (FOTO)
Selena Gomez na jahti sa Bruklinom Bekamom - Copyright Profimedia

Pevačica Selena Gomez ulazak u 2023. godinu proslavila je na jahti u Meksiku gde je bila s prijateljima - Bruklinom Bekamom i njegovom suprugom Nikolom Pelc.

Paparaci su ih uhvatili tokom kupanja u moru, a naročito su im za oko zapale zanosne obline pevačice u kupaćem.

Selena se na Instagramu ranije pohvalila društvom s kojim je slavila Novu godinu, a obožavaocima je otkrila i svoju novu tetovažu. Bekamova supruga i ona, inače, imaju iste tetovaže na istom mestu - na podlaktici imaju totoviranu reč "anđeo".

Kako se može videti i na fotografijama, Gomezova je okupila super društvo s kojim je organizovala i žurke usred bela dana, pa su na jahti svi đuskali, dok je Bruklin razmenjivao i nežnosti sa suprugom.

Podsetimo, Selena je nedavno objavila dokumentarac "My mind and me" u kom je ispričala detalje o svojoj karijeri, bolesti, te vezi s Džastinom Biberom.

Tada je i izjavila da joj je pevačica Tejlor Svift jedina prijateljica u industriji.

- Nikada se nisam uklapala u kul grupu devojaka koje su bile slavne. Moja jedina prijateljica u industriji je zapravo Tejlor - rekla je ranije. Inače, tada su svi osudili Gomezovu koja je zaboravila da pomene kolegicu i drugaricu koja joj je 2017. godine donirala bubreg. Pevačica boluje od autoimune bolesti lupus i bipolarnog poremećaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike