Tanja Savić novom vezom razbesnela i majku i bivšeg muža: Sve vam je jasno, jadna moja deca!

23.03.2023

22:35

0

Priznanje kako joj je „srce zarobljeno" nije izmamilo samo pozitivne komentare

Tanja Savić novom vezom razbesnela i majku i bivšeg muža: Sve vam je jasno, jadna moja deca!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić neadvno je i javno priznala kako je ponovo srećna u ljubavi, ali da bi volela da sačuva svoju vezu od javnosti. Ovime, međutim, nije baš sve obradovala. Njena majka Živana prilično je burno odreagovala upitana o ćerkinom novom izabraniku, a pevačicin bivši suprug Dušan Jovančević, koji živi i radi u Australiji, posebno je ovim vestima bio razočaran.

Podsetimo, Tanja je sada navodno u vezi sa jedanaest godina mlađim muškarcem, izvesnim Muhamedom B. iz Bijeljine, a koji se zbog pevačice preselio iz Amerike u Beograd.

„Priznajem, zaljubljena sam!"

- Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se bila ona, a to je velikom brzinom napravilo opšti cirkus.

 

 

- Jadna moja deca, ko im je majka. Toliko mogu da vam kažem i ni reč više. Sve vam je jasno - kratko je prokomentarisao novonastalu situaciju Jovančević za „Kurir", a njena majka je bez pardona kazala za pomenute medije kako ju je za ćerku i novog izabranika baš briga.

- Briga me i za Tanju i za njenog dečka. Ne morate tim povodom više da me zovete. Nemam šta da vam kažem. Takve stvari me ne zanimaju. Imam ja preča posla. Šta me briga da li se i s kim zabavlja moja ćerka - izjavila je ona na ovu temu, dok se Savićeva akonto svega još nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike