Ponuda kakva se ne odbija: Ceca će Alini Juhart pozajmiti garderobu za „Zvezde Granda"!

23.03.2023

20:33

0

Transrodna zvezda oduševila se potezom poznate mentorke

Ponuda kakva se ne odbija: Ceca će Alini Juhart pozajmiti garderobu za „Zvezde Granda"!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović rešila je da pokaže javnosti kako izgleda njena saradnja s kandidatima „Zvezda Granda" u okviru najnovije epizode dokumentarno-igranog serijala „Ceca show". Odranije je poznato da je pevačica maksimalno posvećena mentorka, međutim, jednim potezom „oborila je s nogu" kako javnost, tako i konkretno Alinu Juhart ovom prilikom.

Kandidatkinja iz Slovenije, inače, već je u fokusu javnosti kao talentovana, transrodna zvezda.

 

 

Sada, sa Cecom je vežbala da otpeva „Replay" koju inače izvodi Senidah, a zatim i posebno popularnu pesmu kod mlađe publike, „Bog i batina" od Maus Maki. Zatim, usledilo je neviđeno iznenađenje - Ražnatovićka se ponudila da je stilizuje za predstojeću izvedbu.

- Saša (Popović) traži performans od nje. Hoće spektakl. Senidah mi ne ide uz tebe, ona ima promukli glas, nemate istu boju glasa - pričala je Ceca, pa je Alina potom prešla na drugu, pomenutu numeru.

- Mini suknja ide uz pesmu, a preko toga leopard mantil. Imam ja to, mogu da ti pozajmim. Bilo bi dobro da uklopimo i čizme uz to - pričala je pevačica, na šta je kandidatkinja imala hit reakciju.

- Sad mogu da umrem, kad mi Ceca pozajmljuje kaput - kazala je u okviru pomenutog programa, ističući kako je za nju to velika čast.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike