Ceca s malim Željkom otputovala kod Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilju: Ovako se Ražnatovići provode u toplijim krajevima! (FOTO)

20.03.2023

16:24

0

Pevačica ih je odmah povela u razgledanje grada

Ceca s malim Željkom otputovala kod Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilju: Ovako se Ražnatovići provode u toplijim krajevima! (FOTO)
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović u srećnoj je vezi sa našim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem već više od godinu dana, a zbog ljubavi sa fudbalerom, Ražnatovićeva živi na relaciji Beograd-Sevilja.

Anastasija veći deo vremena provodi kod dečka u Sevilji, a sada su je u toploj Španiji posetili majka Ceca Ražnatović i mali bratanac Željko Ražnatović.

Ceca je spakovala kofere i zajedno sa unukom otputovala kod Nemanja i Anastasije u Sevilju, gde uživa u toplijim krajevima.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Anastasija se odmah oglasila na svom Instagramu i pokazala kako sa majkom i bratancem uživa u sunčanom danu tokom razgledanja grada. Magični prizori Sevilje oduševili su njene pratioce, a mali Željko je uživao u bakinom naručju.

Ceca je u jednom trenutku poručila mališanu da maše prolaznicima, što je on odmah učinio i oduševio sve, a to možete videti u galeriji u nastavku teksta.

Pevačica je i mnoge osmehe izmamila kada je unuku kazala:

- Željko, pazi da ne upadneš u fontanu, gde da te presvlačimo ovde...

Međutim, mnogi se pitaju kako će ovu posetu podneti ženski deo porodice Gudelj, Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja, za koje se spekuliše da nisu oduševljene snajkom. Spekulacije o netrpeljivosti su podgrejale kada su se otpratile sa Instagrama.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je nedavno sa sestrom Lidijom, njenom decom i unukom uživala na odmoru u Kopaoniku, gde je kupila luksuznu nekretninu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike